Jan
01
2010

nyår

Vi var inbjudna till nyårsfest men valde ändå att fira den ensamma. God mat men drycken var inte alls som jag tänkt mig. Efter 4 månader utan en droppe alkohol var det nypremiär på nyårsafton. Men usch vad illa det smakade …. testade ett glas rödvin, en öl och ett glas champagne men inget som jag tyckte smakade något vidare.

Till förrätt åt småplock av ost och korv av kalkon, till varmrätt blev det varmrökt lax, västerbottenpaj och sallad. Efterrätten bestod av pannacotta och bär. Den italienska desserten är verkligen en favorit alla kategorier.

Eftersom vi firade nyårsafton hos min frus bror kunde vi både basta och bada i bubbelbadkar. Mysigt!

Idag blir det lugnt med film och tacos.Imorgon är det äntligen dags för mitt första träningspass på 3 veckor. Hur skönt ska inte det bli? Längtar verkligen att få komma hem svettig och känna att jag varit duktig. Den första veckan kommer att innehålla 3 träningspass med korta löpning på 5 – 7 km. Nästa vecka blir det ytterligare ett träningspass tills jag veckan därpå hoppas kunna vara tillbaka på vanlig nivå.

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton. God fortsättning alla läsare. Hoppas på fler läsare det här året. Dessutom har jag lovat lite fler bilder. Det kanske hänger ihop … mer bilder och fler läsare? Eller så handlar det bara om att skriva om dagens outfit och latte …

10 Responses to “nyår”

  1. Haha, snälla gode Gud, skriv inte om dagens outfit. Men jag tror säkert man tycker det är lite mer intressantare, roligare och lättare att läsa med bilder till. Jag föredrar det iaf.
    God fortsättning!

  2. HEJ!!! Gott nytt år!! Detta året vill jag vinna på LOTTO. Hm… kanske inte funkar om man inte spelar så NU ska jag börja spela på lotto. Jag är precis som du, dricker men tycker det är blä. Festar 1 gång om året & det är på Sweden Rock festivalen i Juni.
    Vi hade det åxå lugnt. Min sambos mor & far var här på middag. Vi åt massa mat, pannacotta ( is the shit!!!! ;) Och sen satte vi oss i soffan för att vänta in att kl. skulle bli midnatt. Jag var trött redan vid 22.

    Önskar dig allt gott!

    Och jaaa, bilder :))

  3. God fortsättning på det nya året! Jag föredrar dina berättelser om ditt liv, framför latte och outfits. Klart en kombination är ju aldrig fel, samt fler bilder! Vill fortfarande se ert bröllopsfoto! =)

    Ha en fortsatt skön dag och njut av ledigheten!

    Kramar från en av dina trogna läsare! =)

  4. Det låter som en mysig Nyårsafton!

    Hehe, jag körde ju med dagens outfit förr, men inte hade jag många läsare för det. Jag missade nog några eftersom jag inte dricker latte…

    Det ska bli kul med en ny blogg, jag blev så trött på det gamla konceptet, så nu får det bli lite annorlunda!

    Gott nytt år!

  5. Sv: Jo du har nog rätt! Inom mig gömmer sig en vilding! ;) Sån har jag alltid vart.. dock lite mer när jag va yngre..
    Skönt att du orkade ta dig igenom hela inlägget :D

    Ja imon börjar skolan igen. Som tur va har vi en lugn första vecka. Vi ska bara ses i examensgrupperna för att planera vårt arbete.
    Lycka till på jobbet imon. Och hoppas tiden går snabbt fram till er resa. Jag skulle också vilja åka iväg! Men det får bli en senare fråga. Nu ska jag bara spara pengar.

    Puss o Kram

  6. Det verkar väldigt svårt att skippa kolhydrater helt och hållet – jag följer inte riktigt dieten lika drastiskt utan tar helt enkelt bort ”basen” potatis, pasta, ris, bröd. Grönsakerna klarar jag mig inte utan.

    Har du fru några tips på maträtter får hon gärna dela med sig=)

  7. Ok(Y) Men det är ganska skönt att komma tillbaka till rutinerna:P

  8. Tackar och bugar – bloggtipset ska genast inspekteras!

  9. hm. lugn & lugn hela släkten utom jag låg i spysjukan :))

  10. Med min släkt blir det aldrig en lugn och skön julhelg, men den har varit bra ändå :)
    Ute och springa i det här vädret låter helt galet faktiskt! Jag vågar ju knappt gå..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu