Jan
05
2010

mål 2010

Behöver man ha mål med sin träning för att t.ex. bli en bättre löpare? Räcker det inte med att man tränar för att det är kul? Eller att man bara springer så fort man orkar vid varje tävling?

För min del är svaren – Nej

Jag kan inte riktigt definiera mina mål eftersom jag inte vet vad som är rimligt för den kapacitet jag har eller har hunnit skaffa mig innan året är slut. Anledningen är att jag tävlat och tränat alldeles för lite.

Ett mål som jag kontinuerligt jobbar  med är att jag vill bli en person som tar för mig lite mer här i livet och vågar mer. Det gäller både träningen och sociala saker. Vill fortsätta med en varierad träning med ett extra fokus på löpningen. Bli starkare i mage och rygg och jag hoppas det kan göra mig till en bättre löpare.

Sedan hoppas jag naturligtvis att vi blir godkända som föräldrar av hemutredarna så att vi kan skicka våra adoptionspapper till ett land (som vi ännu inte bestämt) innan året är slut. Fast sånt är så svårt att ha någon tidsplan över. Vi kan alltid hoppas

Mina mål med träningen i tider för 2010

* Halvmarathon – Sub 100 minuter (I år blir första gången jag tävlar i halvmarathon)

* 10 km – Sub 39 minuter (Sänkte ett personbästa från 44.56 till 39.54 på 8 månader under 2009)

Inom en 5- års period vill jag göra följande;

* 21 km – 82.30 min

* 10 km – 37. 30 min

* Springa ett marathon

* Lidingöloppet

* Vätternrundan

* Vasaloppet (Klarar man loppet med endast bra kondition och en vilja av stål utan en mil av skidträning?)

Tror ni att det är realistiska mål?

2 Responses to “mål 2010”

  1. Oj det va många fina bra mål du satt upp. Lycka till :D

  2. Usch, stackars de som hade öppnat stället, det var nog inte de stamgästerna de hade räknat med…

    För dig tror jag absolut att det är realistiska mål, du verkar vara så målmedveten och konsekvent i din träning! Det ska bli kul att följa din träning under året.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu