Jan
06
2010

vinterträning

Hade bestämt mig för ett träningspass idag. När jag vaknade och tittade ut genom fönstret var det nästan 3 dm nysnö som hade fallit under natten. Hur underbart är inte det. Skönt att få lite snö och kyla när det ändå är vinter. Desto svårare skulle det bli att springa. Även fast det var någorlunda plogat åker fötterna lite hur som helst och ibland sjunker man ner. Det var verkligen tungsprunget idag och det blev bara 5.5 km. Å andra sidan har jag nyss kommit igång med träningen igen och det är bra träning för fötterna att springa i sånt här underlag. Så jag är ganska nöjd ändå.

Innan löpningen behövde jag skotta en gång till tvättstugan och till parkeringen. Efter 40 minuter var jag klar. Funderade på om det kan räknas som träning. Jag blev i alla fall svettig :) Som ordförande i bostadsrättsföreningen får man ta sitt ansvar … haha

Älsklingen har blivit sjuk och vi har tillbringat i princip hela dagen i soffan. Ifall hon känner sig bättre blir det nog bio imorgon. Vi har kvar sista filmen i Stieg Larssons trilogi. Det var ett tag sen vi gjorde något på vår torsdag. Som sagt har vi torsdag som vår dag då vi försöker hitta på nåt extra kul och där tv och dator får vila. Vi har varit lite dåliga med torsdagar på slutet så nu är det dags igen.

vinter_jan__

6 Responses to “vinterträning”

  1. Jag älskar snön, på något vis känns det roligare att springa/rida/promenera när det är snö ute (så länge snön inte viner)

    Jag har aldrig varit med någon äldre än 32 så vad fick du 35-åringar ifrån? :D

  2. Hoppas ni lyckas få biljetter… Vi skulle gå i tisdags, men det var fullbokat!! Trots att filmen hade premiär typ i november… alla andra filmer vi kunde tänka oss var också fullbokade, det enda som fanns var ströplatser och man vill ju gärna sitta brevid varann ;-) Så det blev film hemma i soffan istället… kanske torsdag är en bättre biodag? Inte så många lediga idag…. Hoppas det… :-)

  3. Hej
    Har nu besvarat din fråga på min blogg :)

  4. Hej. Jo, jag har varit ledig några dagar här och där. Jag jobbar oregelbundet så ibland har jag fritt mitt i veckan osv. Nu tex är jag ledig i tre dagar. Det blir skönt.

  5. Ja, det var faktiskt lite skräckfilmskänsla, särskilt på kvällen då en dörr knarrade helt plötsligt…

    Ja, det är tur att inte vi har sådana ben, det hade inte varit lätt att springa och träna då.

    Klart att snöskottning räknas som träning, det kan ju vara sjukt jobbigt!

  6. Hur fint som helst att springa på vintern omgiven av snötäckta träd och vägar!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu