Jan
07
2010

dålig karaktär

Det har blivit mycket godsaker under julledigheten. Godis och läsk har ätits ohämmat. Tanken var att jag skulle sluta att äta det under veckodagarna nu när jag började jobbet igen. Men det har inte gått så bra. Visst har det blivit mindre av godiset och läsk men men ändå sitter jag här i soffan och dricker hemmalatte och äter choklad från Aladinasken.

Nästa vecka MÅSTE det bli ett slut. Jag vill inte vara en ”tjockis” när jag åker till Thailand eller för att kunna få ut det bästa möjliga av träningen. Godis, läsk, chips och bullar får endast ätas å helgen och då i rimliga mängder.

Karaktären är det inget fel på när det gäller träningen. Den har blivit ett slags beroende men varför är det inte lika lätt med det andra. Det gäller att komma över de här första sockerfria dagarna.

Återkommer om mina framsteg

f1_kanelbulle

5 Responses to “dålig karaktär”

  1. ojojoj vad vi är lika på den här punkten.. ;) men tror dock att jag är lite värre :D
    Vi får kämpa på! Startar på måndag.. :)

  2. Sv: haha, ja du hade nog haft lite nytta av mig om vi gick o shoppade tillsammans ;) och vem vet.. ja tror säkert du hade märkt om det va JA som flirtade med dig.. det är nog lite svårt att missa ;) med tanke på att folk tror jag gör det även då jag inte gör det!! Jobbigt I-lands problem detta..

    Ja man kan undra om jag gjorde det värre nu då jag föreslog en trekant.. hmm, antar att det visar sig..

    Hoppas du får en trevlig helg nu, min började i måndags :D Kram

  3. sv: haha, ja egentligen va de ju både ock.. men godisstoppet har jag ju brutit, så ja syftade på helgen :)

  4. eey! förlåt, jag glömde att du kommenterade i ett annat inlägg. no offence!

    jag har också varit extremt onyttig under julen…

  5. Jag älskar kakor och bullar, choklad, chips, lakrits, pizza…ja, listan kan göras hur lång som helst och jag har alldeles för dålig karaktär. Jag måste skärpa mig…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu