Jan
10
2010

fulla helger och vardagar

Helgen har varit bra! Har sovit ut efter den första jobbveckan. Hoppas att jag nu har kommit in i rytmen igen. Det har varit träning, brunch på Egg & Milk, middag hemma hos bästa kompisen M och bara legat i soffan. En helg helt i min smak.
De närmaste helgerna är det fullt upp igen. Nästa lördag fyller min frus syster 25 år, helgen efter det åker min fru bort med jobbet, därefter är det 30 års fest och första helgen i februari åker vi till Thailand. Det är bara att ställa in sig på ett hektiskt schema, igen … det är så här det brukar se ut.

Måste även ordna med ett nytt pass i veckan. När jag nu ska hinna det. Det är träning måndag, tisdag, onsdag, middagsbjudning på torsdag och träning fredag igen. Kanske hinner med att fixa det innan middagen på torsdag. Måste ordna det eftersom jag bytte efternamn i samband med giftermålet. Dessutom måste jag vaccinera mig också. Attans vad saker som ska göras. Men jag gillar det också :)

5 Responses to “fulla helger och vardagar”

  1. Du har ny design :) Fin! Önskar jag visste hur man gjorde så jag kunde fixa mig en riktigt snygg header.. Hade vart nice

    Tyvärr va det ont om damer på gayklubben ;) Fanns ju klart en del men hann inte direkt spana så mycket för ja mådde så dåligt av att de rökte inne.. Det kommer fler gånger och fler ställen :D
    På nån fetishklubb har jag inte vart heller ;) haha

    Stressa nu inte ihjäl dig och träna inte fööör mycket då blir man bara trött!

    Puss o hej

  2. Oj, här har det hänt grejer. Jag gillar det. Lite mer ”levande” än innan.

    Fullt upp förstår jag med nästan allt, det är rätt skönt att ha fullt upp – då går vintern lite fortare och våren kommer lite snabbare. Hoppas.

  3. Saknar faktiskt inte bröd det minsta – fast det kan ju ha att göra med att jag inte åt bröd särskilt ofta inann heller – mackor är liksom inte min grej. fast köper jag fullkorn (med hela korn) så är ju det faktiskt mer än ok i GI. Så får jag suget är det det som gäller. Men jag har fuskat, åt en bit vitlöksbaguette i lördags, vräkte chips tillsammans med öl och igår åt jag tårta på ett födelsedagskalas – men annars går det bra haha.

    Oj är din fru lika kort som jag, inte många jag träffar på som är i samma längd som mig faktiskt=)

  4. Vad är det för vaccin som stundar? Svinissprutan? ;)

    Just fan, Rome ja! Såg inte den serien så jättenoga, kan jag inte påstå. Men det lilla jag såg var på riktigt jäkligt grymt!

  5. Haha, ja, det låter som en bra idé=)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu