Jan
13
2010

dubbla träningspass

Det är så himla skönt att jag kommit igång med träningen igen. Finns så mycket jag vill träna men det finns inte tid till allt. Dessutom borde jag få in 1-2 vilodagar också.
Borde ha en mer strukturerad träningsplan som jag kan följa och inte köra som jag känner för. Delvis är det så idag …
Idag körde jag först ett medelpass på spinningen och och direkt när det var slut gav jag mig bort mot coresalen. Där fick magen, rumpan och ryggen en omgång. Gött! Nu är kroppen supertrött. Tur det är vilodag imorgon.

Vet ni vad? Är det någon fler än jag som är så trött på att höra om SAAB. Ena dagen nedläggning, nästa dag ett nytt bud från något konsortium i bortre Mongoliet som man aldrig hört talas. Jasså … jag trodde SAAB var nedlagt för femtielfte gången men hela tiden kommer rapporter om att hoppet inte är ute.
Jag spyr snart om någon nämner SAAB igen.

8 Responses to “dubbla träningspass”

 1. haha, ja! Fy fan för allt SAAB snack! :s

 2. sv; ja, syrrans katt gick lös på ca 6000 kronor. då bodde hon i centrala göteborg så det var ganska naturligt att låta den bli innekatt. inget man vill ha överkört direkt =)

 3. sv; haah nä jag är ju mammaledig fortfarande så jag är ledig dygnet runt =) men ändå skönt med fredag =)

 4. Sv: Tusen tack :)
  Ja tjejerna på Åhlens är något too much! ;)

  usch, det måste kännas jobbigt att få hem besök med deras små barn.. ?

  KRAM

 5. Sv: haha, så du vill ha en länk?! ;)
  de där länkarna hade jag glömt bort. Har inte ändrat de på år och dar.. men visst! :) Vad får jag då???

 6. träning är det skönaste! i alla fall efteråt =) lycka till med din träning!

 7. sv; låtsas ha koll på?

 8. Duktiga du!
  Jag måste komma igång med träningen ordentligt nu. Det blir ju bara en massa avbrott när jag åker till Säffle hela tiden. Och nu när min katt blev sjuk orkade jag bara inte träna, även om jag hade behövt det mer än någonsin.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu