Jan
15
2010

italiensk fotboll

Som ni kanske vet gillar jag Italien fantastiskt mycket. När det är landskamp i fotboll hoppas jag minst lika mycket att det ska gå bra för Italien som för Sverige. Det var i princip så att det kom några tårar när Italien vann VM-guld 2006. Fast då är jag en väldigt känslig person också.
I april hoppas jag kunna åka till Milano för att se mitt favoritlag Inter spela. Har varit i Milano två gånger tidigare men bara sett fotboll en gång. Nu hoppas jag att det är dags igen.
Min fru är en väldigt pysslig person och hon har stickat ett par vantar i samma färger som mitt favoritlag. Bild kommer senare idag.

Hur kommer det sig att det blev just italiensk fotboll? Jag vet inte … … …

 YouTube Preview Image

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu