Jan
18
2010

blandad kompott

Missade mitt spinningpass idag eftersom jobbet drog ut på tiden. Det har varit fullt upp på jobbet när studenterna har börjat sin termin idag. Naturligtvis blir det en massa extra arbete eftersom det alltid brukar strula lite när de ska registreras. Inte så kul om de går miste om CSN- pengar eller plats på kursen/programmet. Tror att allt löste sig till slut.

Kommer bli en massa jobb innan resan till Thailand. Måste hinna klart med uppgifterna, förbereda för de som ska ta hand om studenterna i mitt ställe och förbereda så att allt är i ordning tills jag kommer tillbaka. Fullt upp, men det är så jag vill ha det :)

Helgen har varit bra. Har hunnit med en romantisk skridskotur med min fru, varit på 25 års kalas, ätit god mat och bara tagit det lugnt och skönt!

16 Responses to “blandad kompott”

 1. Vill veta hur festen va :D synd du inte fick festa loss för en gång skull ;)

  Ja de e fan inte kul om man inte får sitt CSN i tid! Jag hade med min lapp för påskrivning första dan i skolan nu efter jul :) och pengarna kom i veckan :D

 2. Sv: Haha, inte tillpiffad! Det va väl ingen festmake men det är så jag går till skolan, aå lite fixad va jag iaf ;)

  Jag ska göra mitt bästa för att inte shoppa alltför mkt.. Det enda jag vill har är ett par joggingskor!

  Ja, spårlöst är sorgligt, eller fint rättare sagt. Vad känner du för din pappa och syskon då? Vill du inte bygga upp en fin kontakt med din pappa och söka upp dina syskon? Vad väntar du på? :)

  Kram

 3. Sv: ja det stämmer att nästan alla frisörer ser bra ut. För att bli frisör måste man ju tycka om att på något sätt ta hand om sig själv och då blir (är) man ju snygg helt enkelt ;) Hehe, bra svar!
  Jag skulle aldrig gå till en frisör som ser förjävlig ut i håret.. då ser man ju vad hon har för smak..

 4. SV; TACK SÅ MYCKET! =)

 5. Romantisk skridskotur – låter ju underbart. Liseberg? Eller ute på en riktig sjö, havet?

  Vet du, idag besökte jag gymmet igen, första gången på väääldigt länge. Kändes bra, orkade mer än vad jag trodde på löpbandet.

 6. Sv: haha, du är då den enda som vart positiv! :D tacktack.. men jag borde nog vänta lite.. vill ju också gärna ha den nyaste!! :D
  ha en bra dag!
  nu ska jag stressa vidare :S
  KRAM

 7. Tackar!
  Än så länge är jag inte tillbaka på riktigt, bara ett litet gästspel, men snart borde mitt mobila bredband komma.
  Hu går det för dig, har du fått in viasat än?

 8. sv; tack så mycket!

 9. Sv: Då rekommenderar jag verkligen yoga. Jag är också stel som bara den i hela tyggen och baksidan av låten och vaderna men jag hoppas att det kommer att bli bättre nu med ett pass yoga i veckan. Dessutom var det riktigt skönt med lite omväxling till all fartfylld träning jag håller på med.

 10. Han är dessutom lika snäll som söt ;-)

 11. Hur poserade ni på era kort då? Har letat här inne men hittar inga foton alls. :(
  De tre jag visade är ju bara ett litet axplock av flera hundra =)
  Kram

 12. sv; fina!
  ja det har nog blivit rätt populärt.. men jag har alltid stickat!

 13. sv; haha, faktiskt!

 14. När man pratar om kaniner som har samma färg säger man gul, jag vill dock inte kalla min katt för gul, han är beige=)

 15. spinning är inte min grej, gillar du det?kul med 25 års kalas =)

 16. ja får väl kanske testa spinning någon mer gång men det dödar mina ben haha=)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu