Jan
22
2010

parfym, snabba cash och milano

I tisdags åkte vi till vårdcentralen för att vaccinera oss mot Hepatit inför resan till Thailand. Tänk att det bara är 2 veckor kvar! Efter vaccineringen var det tänkt att jag precis skulle hinna till intervallträningen men det fick ställas in för viktigare saker. Min fru har haft en konstig smärta strax nedanför bröstet som har kommit och gått. Självklart är vi oroliga; dels för hennes hälsa och dels för att det bara skulle vara vår förbannade jävla otur att åka på en allvarlig sjukdom nu som saboterar våra planer för adoptionen. Jag valde att stanna hos min fru medan hon var inne hos doktorn för att undersökas. Som tur var kom lugnande besked. Med all sannolikhet var det något muskulärt men om det inte hade gått över om någon månad skulle de gå vidare. 

Det blev en löptur efter vaccinering och vårdcentralen.

I onsdags hade jag träning och kom hem sent och det hann inte göras så mycket annat.

Igår var vi på bio. Vår torsdag har startat igen. Vi bestämde oss för att se sista och avslutande filmen i Stieg Larssons trilogi. Luftslottet som sprängdes var ungefär som de övriga filmerna. Halvtaskigt skådespeleri men ändå en okej film. Varken mer eller mindre. Innan filmen visades vilka filmer som är på väg – Snabba Cash – herregud, jag bara satt och suckade inombords. Hur spännande kan det bli? Lika tafatt och oinspirerat som all annan action, deckare som visas. Ett lite mer påkostat Sökarna skulle jag tro. Det kommer aldrig några cash ur min ficka för att se filmen på bio.

Då ser jag hellre fram mot de filmer som Agora ,  Nottingham och Bright Star med en ny personlig favorit Ben Wishaw som ni även kan se i filmen Parfymen och den ruskigt bra serien Criminal Justice

I helgen blir det armyträning, spinning och löpning. Ska nog hinna med och se ett Milanoderby och lite annan fotboll också. Min fru är borta över helgen. Det gäller att passa på!

 

milan-derby

10 Responses to “parfym, snabba cash och milano”

 1. sv; ja gud, det förstår jag! vad härligt!

 2. ja verkligen tragiskt med fascinerande. härligt det låter med thailand! =)

 3. hahaha nej men så får man väl inte säga om sin stackars fru?

 4. Hahaha, FAN! Jag känner mig lurad!! När jag såg rubriken tänkte jag: YES, jag visste att han skulle gå o se den tillslut! ;) Men fan.. fel hade jag..
  Du kommer gilla den om du ger den en chans ;)

 5. godmorgon!!

  thailand!!! lyllos!!!!

  trevlig lördag & träna inte ihjäl dig ;))

 6. Läskigt med smärtan! skönt att det inte var ngt!
  Jag har oxå luftslottet som sprängdes på tur faktiskt. Och även snabba cash, samt avatar. Många filmer på gång :)

  Hoppas du får en trevlig fortsättning på helgen!

 7. Det är bara några minuter kvar på matchen så jag passar på att gratulera till vinsten. Väldigt motvilligt men ändå, grattis!

 8. Hur länge ska ni vara i Thailand? Låter helt underbart, själv får jag ha is imagen några veckor till…
  Hur var helgen? Blev det fotboll för hela slanten?
  Hoppas att du får en bra start på veckan.

  Kramar!

 9. Nej, det var ingen som blev skadad, som tur var. Men de fick ringa efter en traktor som kom och drog upp bilen…

  Vilken tur att det inte var något allvarligt med din fru. Och tänk, vad härligt ni kommer att ha det i Thailand!

 10. för din info messade jag honom från nya iphonen men inget svar :)
  kram o gonatt

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu