Jan
26
2010

same old story

Att få egen tid hemma är skönt. Fast jag saknade min fru redan innan hon hade åkt till Linköping. Det var hennes årliga tur med jobbet för att lyssna på nyheter, marknadsstrategier och för att ha en trevlig helg. Jag är en person som gillar att ha sällskap men ibland kan det vara skönt att få vara ensam med sig själv. Jag tränade, tog det lugnt och åt frukost på vårt café som vi har runt hörnet där vi bor.

I veckan är fullt upp igen. Fick till och med ställa in träning och fikaträff igår eftersom jag blev tvungen att jobba över. Hur ofta händer det? Aldrig skulle jag vilja påstå. Ibland förstår jag mig inte på de som ALLTID säger att de har SÅ mycket att göra. Då brukar jag tänka hur effektivt de jobbar eller hur långsamt det går.

För min del räcker det att arbeta mellan 8-16.30 och då brukar jag hinna med det jag ska göra. Det är alltid samma människor som har jättemycket att göra och är superstressade. Ibland undrar jag om det är häftigt att kunna säga att det är mycket och stressigt? Visst kan det vara stressigt ibland men det är inget man behöver göra en stor grej av? Vad tycker ni?

Idag är det intervallträning och på onsdag har jag en träningsträff med A för att testa hennes spinningpass. Det ska bli spännande att testa ett nytt pass och hur hon funkar som instruktör. Det kommer bli hur bra som helst. På torsdag ska jag träffa två arbetskamrater från mitt förra jobb och sen är det älsklingens och min dag. Vet inte alls vad vi ska hitta på den här veckan så det kommer bli en överraskning. Kanske vi ska låta snöflingor landa på våra tungor och dricka varm choklad.

När helgen börjar på fredag ska vi träffa en barndomskompis till mig för after work och senare på kvällen gå på konsert. På lördag är det 30 års kalas och på söndag kommer min frus pappa med sambo på middag. Min inställda fikaträff kommer att bli på måndag.

Fan vad det är stressigt och jag har SÅ mycket att göra!!

4 Responses to “same old story”

 1. jag jobbar väldigt ofta över, eller snarare jag åker hem, inser att jag har en miljon saker kvar att göra och sitter i soffan och gör dom. Jobbet är med mig typ 24 timmar om dygnet. Det är därför man måste ta en vilopaus då och då och åka till solen.

  Teatern tycks inte vara en så stressig värld, men när man jobbar med två olika teaterhus, mellan 6-10 föreställningar om året som alla ska turnera i 49 kommuner – och man har EN marknadsförare som jobbar med press, webb, publikarbete (och allt annat) – då blir det lätt stressigt. Teatervärlden älskar deadlines. Jag har minst en varje dag. Konstigt att man får ont i magen.

  Men för det mesta är jobbet kul – så det väger liksom upp all övertid. (som jag dessutom kan använda till en låååång semester eller en charterresa när jag känner att jag är trött på allt. Dessutom har vi alltid 6 veckors semester på sommaren. Det är ett stort plus.

 2. Det låter som en busy vecka :-) Jag gillar att ha mycket att göra, då mår jag som bäst. Fast det är klart, blir det stressigt så vill man inget annat än skryka allt ur kalendern.
  Denna veckan har jag bestämt mig för att dels spara pengar och dels inte flänga runt för mycket. Så mitt hem är min borg tills på fredag!

  Hoppas du får en bra vecka! Kram

 3. jag tränar pass på gym, mest core, step, aerobic, boxning och bodypump! =) det har faktiskt kommit ut rätt mycket vårplagg redan. har du haft en bra dag? mysigt att äta frukost ute på fik!

 4. Det där du skriver om stress: så tror jag med att mycket sitter i huvudet och hur man tar situationer.

  Du verkar ha en trevlig vecka framför dig :-) Segt med benhinneinflammationen! Hade oxå det för några år sedan, men som du säger är det bara en bra signal om lite vila från löpningen!

  Hoppas du får en bra stressig vecka nu! ;-)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu