Feb
02
2010

sociala varelser

Försökte skriva ett inlägg igår men det gick mindre bra. Sidan låg nere och jag kunde passa på att lägga in musik i min telefon istället. Känns väldigt stenåldersmässigt men vad ska man göra. Det är nu bara 3 dagar kvar innan planet lyfter mot Thailand. Kikar väderprognoser och ser att det kommer vara drygt 30 grader varmt och sol.

I helgen har jag och min fru varit sociala varelser. I fredags träffade jag en barndomskompis för en after work. Hon bor till vardags i Växjö men var på besök i Göteborg.  Tänk att vi känt varandra i 20 år. Det tycker jag är häftigt.

På lördagen var det 30 års kalas. Mycket trevligt, god mat och en härligt stämning bland den varierande ålderssammansättningen på gästerna.

I söndags mötte vi upp min barndomskompis J för att ta oss en frukost på stans bästa café Bar Italia. Nu var det längesen jag var där men allt smakade precis lika gott som vanligt. Senare på eftermiddagen kom min frus pappa och sambo förbi. Det bjöds på laxburgare och sallad. Supergott

Äntligen lite ledig tid. Hela helgen har varit fullbokad. På kvällen blev det soffan för att pusta ut.

7 Responses to “sociala varelser”

 1. ja laxburgare är gott!

 2. Härligt med en fullbokad helg! :) Här är det nu bara plugg som gäller.. trist, men man får tänka att det snart blir bättre :)
  30 + låter nice.. Jag är inte alls avundsjuk

 3. Åh snart åker ni, snart åker ni!!!

  …och jag med, ganska snart=)

 4. Jag och en av mina bästa vänner har känt varandra i snart 26 år. Det du! ;-) Våra mammor har umgåtts sen de var unga så vi var bara små knott när vi lekte. Fast vi blev inte riktigt bra vänner förrän för ca 8-9 år sedan. En annan kompis har varit min vän sen 22 år tillbaka. Vi var ovänner o 2 månader för sådär 5 år sedan men förutom det har vi varit bästa vänner sen jag var 4år. Första fyllan, första pojkvännen, resor… etc. Vi har gått genom mycket ihop. Gammal vänskap rostar aldrig :-)

  Vad skönt det måste vara att få komma till värmen! Superavis blir man. Jag hoppas på att få råd till en liten sväng ner till rivieran innan jag drar tillbaka till Sverige igen.

 5. Härligt med en social helg, speciellt om man är social med trevliga människor.
  Och härligt med Thailandsresa också, värme…

  Och jag tänker aldrig gå över till den mörka sidan :)

 6. åh 30 grader och sol! underbart!

 7. Meh! Lilla du, du kan inte vänta ett helt år på att köpa en iPhone! Gör som jag och betala dubbelt :D borde du klara som jobbar o allt! ;)
  jag ska göra en fin apps lista till dig så småningom :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu