Feb
03
2010

snö, snö härliga snö!

Har aldrig sett så här mycket snö i Göteborg under alla år jag bott i stan. Älskar snön men avskyr när inte bussar, spårvagnar och tåg går i tid.

Idag var sista träningspasset innan avresan till Thailand. Hoppas naturligtvis kunna springa på stranden och njuta av klimatet och andra vyer. Vi får väl se hur mycket det blir men vilket fall som helst kommer det bli armhävningar och situps. Dessutom ska jag försöka få lite massage på hotellen. Min onda rygg och stela rygg behöver det.

p1020223-3

Dagens träning:

Spinning 39.53 min

Snittpuls:

116 slag/min

Maxpuls:

146 slag/min

3 Responses to “snö, snö härliga snö!”

 1. Haha, nej ingen dejt. :-)

  Hoppas nu du får det fint i Thailand! Njut lite för mig med ;-)

  Kram

 2. Sv: Tack så mycket! Ja, jag är riktigt nöjd med stövlarna. Det är inte ofta man stöter på ett par som sitter perfekt :D

  Du får ju passa på att shoppa lite i Thailand nu då eftersom det är så billigt! :) Då kan du köpa både till dig o din fru!

  Tycker du ska ta det lugnt med träningen där borta o bara vila upp dig och njuta av lugnet :D Fast iofs hade det väl vart mysigt o springa på beachen längsmed vattnet :)

  Puss o Kram
  Ps. Du kan gärna få min adress om du vill skicka en liten present! ;) eller bara ett kort :D

  Kram

 3. ja det var skitläskigt. sen var den gubben inte försäkrad eller nåt så det är massa onödigt med polisen och sånt nu. jobbigt.

  vad duktig du är som tränar, du kanske kommer träna nåt i thailand också?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu