Mar
02
2010

mitt i verkligheten

Hemma igen och 3 veckors semester är till ända. Det har varit fantastiskt roligt och tänk vad snabbt det går att vänja sig vid att inte göra något särskilt. Vi har solat, badat, snorklat, shoppat och ätit fantastiskt god mat.

Tyvärr är mitt internet på hemmaplan ur funktion och därför kan jag inte lägga upp några bilder. Jag lovar att det kommer några smakprov när jag, förhoppningsvis nästa vecka, har fått nytt bredband.

Igår var min första arbetsdag och hela mitt kontor var nedpackat. För nästan två veckor sedan upptäckte de en vattenläcka hos min arbetskamrat vägg i vägg. Så de fick riva ut 3 rum och nu har jag fått en provisorisk plats. Det kommer ta ca 3 månader att torka upp all fukt. Säkert tar det mycket längre än så. Inte den bästa starten efter semestern kanske men känns det helt okej.

Tänk vilket fantastiskt väder det är idag. Lycka hade varit att få sitta utomhus och dricka en god kaffe! Hoppas vädret håller i sig till helgen också.

4 Responses to “mitt i verkligheten”

 1. Usch, vad tråkigt att komma tillbaka till ett sådant kaos!

  Jag ska se den i 3D, har aldrig sett 3D på bio förut, så det ska bli extra spännande.

  Ja, idag är det vår i luften, jag blir så himla glad!

 2. HEJ! :)
  Gud vad jobbigt med vattenläcka. Hoppas det löser sig snabbt..
  Även ditt internet.. och att du slipper vänta 3 mån!!! :S
  Jag sitte på ett cafe i stan och har precis kopplat i det nya modemet jag fick och det funkar kanon! Hoppas bara det håller i sig. Man vet ju inte, det andra funkade ju också kanon i 4 dagar… Håll tummarna!

  Snart ska jag på bio.. Ska se ”A single man” igen :D Den kan jag varmt rekommendera dig. Tror det är din typ av film faktiskt!!

  Kram

 3. Ohh välkommen hem – och se du fick se sol när du kom hem. Visst har det varit soligt och vackert i gbg idag också?

  När vi kom hem blev det snöstorm. Fy och blä. Resan känns nu evigheter bort. Men men, nu ser jag fram emot sommaren och nästa resa – blir förmodligen Bulgarien med vänner – vi vill till ett partyställe denna gång!

  Så hur var Thailand – första gången ni var där? Kommer ni åka dit igen?

 4. Välkomna hem!! Hoppas ni haft en UUUUUUUUnderbar resa och att vattnet torkar upp lika fort som ni har de kul. Alltid jobbigt med tillfälliga lösningar. Håller redan tummarna inför ert möte!!
  Trevlig helg/ Malin

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu