Mar
03
2010

utmaningar

Om 1 vecka sitter vi hos hemutredaren för att starta vår utredning om vi anses vara lämpliga föräldrar till ett adoptivbarn. Hoppas vi får en bättre start och kontakt den här gången än besöket i höstas. Jag hoppas och tror det. Skulle det inte fungera kommer vi att föreslå ett byte av utredare. Det känns svårt eftersom jag inte vet hur det påverkar våra chanser. Förhoppningsvis inte alls men maktsituationen är jobbig . . .

Hoppas att övergången från Bredbandsbolaget till Telia är på upploppet nu. Har ringt till båda operatörerna ett flertal gånger, med olika besked varje gång om vad som gäller för ett byte. För i helvete, det är år 2010, vad är det som är så svårt. Senast jag ringde fick jag meddelande om att bredband och tv ska fungera från den 8 mars. Har ännu inte fått något modem än och dessutom har vi fått en fullmakt som ska skrivas under för övertagande av bredband och det kan ta upp till 3 månader innan det börjar gälla. Samtidigt har vårt bredband på Bredbandsbolaget upphört. Vad är det som händer? Blir nog till att ringa, idag igen =(

Så här såg tisdagens intervallpass ut;
Jogg till Herkulesgården 10 minuter. Uppvärmning ca 20 minuter mot Pixbo.
På en gångväg körde vi 6 stycken 2 minutersintervaller med 1 minuts vila mellan. Därefter nedjogg med 3 fartökningar i uppförslut.

För drygt 1 vecka sedan, första natten i Bangkok, fick jag ont i magen och diarré. En tarmbakterie har tagit kontroll över min mage. Har tagit prover men inte fått något svar än. Så den sista 25 minuterna av intervallpasset, under nedjoggen, fick jag jätteont i magen. Fortsatte jag springa kändes det som allt skulle komma ut. Stannade jag upp började magen göra ont. Det var hemskt och det var mer eller mindre ett mirakel att jag inte kackade i brallorna. Idag kan jag skratta åt det men igår var det mindre kul.
Trots allt var det ett bra intervallpass. Lite mer sliten än vanligt som troligtvis beror på avsaknad av explosiv träning sista 3 veckorna. Men nu är jag på banan igen.

6 x 2 min med 1 minuts vila
Maxpuls: 170
Medelpuls: 151
Maxfart: 3.10 min/km
Medelfart: 4.00 min/km
Kalorier: 208

Lätt jogg med 3 stycken fartstegringar i uppförslut
Tid: 27.59
Maxpuls: 169
Medelpuls: 141
Maxfart: 3.24 min/km
Medelfart: 5.25 min/km
Kalorier: 362

11 Responses to “utmaningar”

 1. Ja asså fy fan vad drygt det är när saker o människor inte kan funka som de ska!! Hoppas det löser sig snabbt. Och snälla lova mig att du ser A single man o återkom med vad du tyckte om den :)

  ps. Tur du inte sket på dig!! Jävligt jobbigt o springa då man känner att det är på väg! :)

  ha en bra dag!

 2. Sv: vi vet inte vad det har för poäng.. vi kör inte riktigt med det här på den här KY utbildningen..

  Nu har iaf klassrepresentanterna pratat med de två ansvariga..snart får vi höra vad de kommit fram till :S

 3. God morgon!
  Åh jag ville så gärna se drömmen om Italien men hittade det inte på TV4 play. Och vid reprisen på söndag jobbar jag. :(

  ha en bra dag! Hoppas solen skiner på dig! :)

 4. Sv: Ja du! Asså jag hade ju gärna kommit till GBG över en helg men jag känner ju ingen annan där och vet inte vart jag skulle bo eller göra.. hmm.. Antar att jag får söka lite jobb där sen också :D Vill ha bott i alla de största städerna :)

 5. Vi var vid hagabion igår (eller snarare inne i) åt och drack på restaurangen där (toppen mat & billigt) sen när dom stängde gick vi vidare ner till undervåningen. Har nog blivit vårt nya favvo hak – hamnar alltid där nästan.

  Hmmm – nä, jag vet inte riktigt vad jag har för bra argument till att använda shorts och leggings – annat än att jag känner mig jäkligt bekväm i det – funkar liksom jämt.

 6. Sv: hahaha! Bra, tycker absolut att du ska skriva in det i kalendern! :)

 7. Riktigt bra fart på intervallerna där!! Hoppas det löser sig med utredningen!
  /Staffan

 8. Nä, körde bara GI fram tills resan – då hade jag gått ner tillräckligt, nu försöker jag fortsätta hålla den vikten istället – men inte gå ner mer. Så jag äter kolhydrater – men i mindre mängder och väljer hellre fullkorns alternativ. Men det känns bra att vet att det gav resultat så snabbt för mig, redan efter en vecka kunde jag se att något hänt…så nästa gång dte blir dags att ge sig ut och resa kanske jag kör stenhårt igen på GI=)

 9. Sv: ja hade gärna gått i gummistövlar o shorts i vår! :D kollade inte du Oscarsgalan??

 10. Om jag får säga det själv så handlar spelet ”Bezzerwisser” lika mycket om spetskunskap som allmänbildning. Det är inte bara frågor som ”vilken sorts minister var Hjalmar Branting” (den kunde jag) utan även frågor som ”vad är ett annat ord för sto, det vill säga en häst med kvinnligt könsorgan” (kunde ju den med såklart). Om vi ses någon gång så får vi spela mot varandra så kan du ju vara kaxig efter att du har vunnit och inte innan ;)

  Väldigt jobbigt när man inte kommer överrens med auktoriteten och det kan påverka ens framtid :(

 11. Usch, vad obehagligt med bakterien, hoppas den inte gör sig påmind igen!

  Och jag ska hålla tummarna så hårt jag kan att utredningen går bra!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu