Mar
08
2010

underbar helg

Har haft en underbar helg, trots att jag inte har kunnat träna som jag velat. Tänk vad världen kan vara orättvis ibland :)

Det har varit god mat, lång promenad i solen och bara en skön stämning. Behövde lite ledighet efter en hektisk vecka på jobbet. Har inte fått i ordning på mitt kontor ännu utan det är fortfarande lite halvt kaos här. Dessutom har det startat en ny kurs idag vilket inte har underlättat saken. Tror ändå att det har gått bra. Inte fått några klagomål än.

Min händiga fru har gjort en tavla till vårt rum. Det är en låttext till min favoritartist Morrissey som även var med i The Smiths. Eftersom inte jag har tagit någon bild kan ni se resultat på min frus pysselblogg, dozandesign

Kan tyvärr inte köra konditionsträning eftersom jag har ont i halsen. Har varit öm sedan torsdagskväll. Det verkar inte bryta ut någon förkylning men fortfarande har jag ont. Irriterande är förnamnet! Känns som jag inte har fått någon kontinuitet i min träning sedan december månad. Det är frustrerande. Hoppas verkligen att det blir bättre så fort det halsonda har gått över. Vill träna som jag vill för att kunna må bra!

Helgens träning

Lördag: 40 min träning av överkropp
Söndag: 2 timmar promenad

3 Responses to “underbar helg”

  1. Skööööööön helg! :)

    Och JA jag fattade att du inte var något vidare fan av Oscarsgalan ;)

  2. Det är verkligen segt när man har såna perioder med förkylning på förkylning eller annat som dyker upp och gör att man helt tappar strukturen på den älskade träningen! Förstår att du längtar till att få köra ordentligt! Du får passa på att försöka promenera och njuta av vårsolen som äntligen har hittat hit istället :)

  3. Ja de innehåller ju c-vitamin så boostar man med sådant så kan man nog unvika det i dessa förkylningstider. Igår satt en kvinna med alldeles röd näsa framför mig på metron. Haha, jag blev lite nervös! Vill INTE bli sjuk.
    Jag ska också försöka äta nyttigt nu. Min mage var så svullen de senaste dagarna så jag nästan blev rädd att jag var gravid. Fast nu är det bättre :-)

    Välkommen hem från semestern! Hoppas ni hade det trevligt :-) Får vi se bilder?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu