Mar
09
2010

mailstrul

I helgen skulle min arbetsgivare byta e-postsystem Naturligtvis så ställer det till stora bekymmer. I min outlook version har jag inga dokument i mina mappar där jag sparat material det senaste året. Hur kul känns inte det?
Vi har även möjlighet att använda en webversion men gissa om den fungerar? Helt rätt svar.

Kan inte byte av stora system vänta till sommaren när inte full styrka är på plats. Så drygt!!

3 Responses to “mailstrul”

  1. Fy fan va drygt! Å vilka inkompetenta idioter som inte väntar till sommaren

    sv: skumt att han blir prins. Det tycker ja inte är rätt

  2. Hej!
    Har du sett Shutter Island än?? :) Jag har inte skrivit mer än att jag tyckte den va jättebra. MEN slutet kan tydligen tolkas på olika sätt. Jag har de flesta med mig på hur det ska vara men tjejen jag gick med är av helt annan uppfattning. Så snälla gå och se den så vi kan diskutera hur det verkligen va sen :)

    Ha en fin dag!

  3. Tål inte heller kaffedoft – luktar gammalt. Ingen trevlig doft att komma hem till…tyvärr dircks det väldigt mycket kaffe här hemma, som inte jag står för.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu