Mar
12
2010

dark dog och piggelin

Äntligen är jag fri från mitt halsonda. Det försvann i onsdags och det har inte kommit några ytterligare sjukdomstecken. Det är jag glad för. Nu kan jag börja träna igen.

Imorgon lördag är det säsongsavslutning för korphockeyn. Förstår att alla är supernyfikna på hur det har gått hittills. Vi heter Dark Dog …. Dark Dog tänker ni är inte det ….? Jo det stämmer. Vi har blivit sponsrade av Dark Dog Energydrink. Om det är därför det har gått så bra i år eller om det är för att vi nu har en stabil och trygg målvakt kan jag inte svara på.
Tabellen hittar ni här och vi spelar i 2B

På söndag ska vi på dop i en kyrka. Visste inte att det fanns några som döpte sina barn i kyrkan längre. Ser mest fram mot att få träffa föräldrarna efter spektaklet är är över. Är inte direkt troende av mig.
Religion för mig är fotboll. Så därför kommer pappan till barnet och kikar när Chelsea och Inter spelar åttondelsfinal i Champions League på tisdagkväll.
Hoppas även hinna med lite lätt löpning på söndag innan dopet.

Till veckan kör jag igång med mitt träningsprogram igen. Tänkte träna med pulszoner för en halvmara. För att det inte ska bli alltför tråkigt tänkte jag även blanda in Anders Szalkais program för en halvmara på 90 minuter. Det ska bli spännande.

 

yg2zfz5w_bigger

4 Responses to “dark dog och piggelin”

 1. för mig är du nog mannen i kilt..?

  Jag vill också slippa halsont!!!

 2. Det är ju inte så konstigt att allt kretsar kring adoption för dig, det är ju något som är så stort, kanske det största i livet och dessutom något som förädrar livet totalt.

  Haha, om jag får barn i framtiden och inte döper dem i kyrkan kommer mamma och mormor att bli ledsna…

 3. Sv. Haha NEJ jag glömmer inte dig.. :) Men jag har fortfarande en massa kommentarer jag inte svarat på.. för när jag väl svarat en så skickar de nåt tillbaks.. Jobbigt! Leave me alone liksom..
  Jag har inte mått så bra dess två dagar.. migrän.. nu känns det lite bättre.. men måste försöka lägga mig nu trots att jag sovit i 2 dygn.. :S

  Hoppas det blir trevligt på dopet imon.. Jag ska bara ta det lugnt för att liksom försöka komma ikapp.. är något seg nu..

  KRAM o God natt

 4. Sv: Nej fy fan! Rätt låt vann INTE och Pernilla är INTE snygg!!!
  Vad har du för smak egentligen!?!!?! :P

  SALEM skulle vunnit :D

  Ha en bra dag!
  Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu