Mar
18
2010

16/3 – intervallträning

Efter semester och en lättare förkylning var jag åter tillbaka i löparspåret.

Planen var att ta det försiktigt och känna efter hur kroppen kändes och om den svarade. Det kändes som ett normalbra pass. Skönt att vara igång med intervallträningen igen.

Uppvärmning: 9.30 min

Fartlek
Vi är ett gäng som spring på led där siste man ökar tempot och hamnar först i gruppen.
Tid: 11.27
Sträcka: 2.4 km
Tempo: Max – 2.53 min/km, Medel: 4.47 min/km
Puls: Max 165 bpm, Medel: 151 bpm

Intervall i backen mot Gunnebo slott. Vet inte hur lång sträckan är men i tiderna är vilojogg inräknat.

Tid: 13.40
Antal rep: 6
Sträcka: 2.62 km
Temp: Max 2.56 min/km, Medel 5,13 min/km
Puls: Maz 177 bpm, Medel 162 bpm

Hemjogg i valfritt tempo

Tid: 17.10 min
Sträcka: 3.6 km
Tempo: Max 3.42 min/km, Medel 4.46 min/km
Puls: Max 174 bpm, Medel 158 bpm

19 Responses to “16/3 – intervallträning”

 1. tack så mycket!

 2. Bra jobbat! Jag kom också igång med träningen igår ;)

  ha en bra dag!

 3. Sv: Jo Charlie har gått upp 30kg i vikt.. Förr vägde han 59 berättade han, ville gå upp och det blev för mycket :S Därför har han börjat träna..

  Skorna är skitbra, och jag har endast köpt dem för att använda dem inne.. Vill inte blanda som jag gjort förr.. De gamla ska jag ha ute.

  Vet du nåt om det här med bra strumpor som andas. Det sa dem i butiken är det är stor skillnad på om man använder det. Jag har ju alltid vanliga strumpor när jag tränar men så igår med dem här nya dojjorna kände jag att jag blev extra svettig om fötterna. Gör det skillnad med andra strumpor?

 4. Sv: hehe, för att kunna ge dig råd måste jag veta lite mer ;) men kolla in de senare delarna av tipsen ;)

  Klart som fan att du ska prova ett vaniljhjärta!! Bästa bästa!
  :) Det är ju fredag idag!

 5. sv: ok.. hon i butiken sa att det va ingen mening med att ha bra skor som andas om man hade vanliga strumpor som stängde in svetten..
  känns som man borde prova såna riktiga nån gång.. men jobbigt eftersom man måste ha många om man ska använda 3,4 par i veckan..

 6. Duktig du är – anmäld till varvet förmodar jag=)

 7. Hur går det med abdoptionen för övrigt – hur lång tid förväntas det ta från den dagen man fått veta att man är godkänd som förälder? Får ni välja/önska vilket land/ursprung eller hur går det till? Vet egentligen ingenting om sådant.

 8. sv; tack så mycket! känns riktigt bra! det betyder att jag bara kommer jobba fram till 22 april, sedan får jag gå hemma med lön!

 9. Sv: Tack så mycket! Det gick kanon :) Kul va det!

  Visst kan vi tävla i matlagning. Bara säg till! ;)

  Vet du förresten att jag ska ge mig på att springa vårruset! Duktig jag är va :)

 10. Sv: Haha, tyvärr har jag ingen direkt plan för det här med Vårruset.. Det va en kompis som frågade om jag skulle me.. Kommer inte ta det så allvarligt utan se det som ett passa på gymmet.. Växla snabb gång och jogging.. :D

  Visst är det roligare att äta det man är sugen på men då äter jag ute!!! Inte så bra..

  Ha en bra dag!

 11. Jo chokladen var faktiskt ganska söt, och jag vet inte om det var tillfället med kaffetermosen i handen i backen och det strålande vädret som gjorde chokladupplevelsen extra god. Vissa gånger är jag sugen på riktigt bitter mörk choklad o andra sidan, så det beror nog på vilken nivå som sötsuget har för stunden för min del :)

 12. Hmmm, jag vet faktiskt inte om det är med originaluppsättningen – har inte sån grym koll att jag kan namnen på alla medlemmarna. Men förmodligen inte, det är ju väldigt få som håller hela vägen – men kanske. Ska iaf bli väldigt kul att se dom!

 13. Sv: Visst är det skönt att träna! Det tar en jäkla massa tid! Speciellt för en latmask som mig som gärna vill ha tid till att slappa också ;) Men som du sa så är det värt det i slutänden.. :)

  Synd att du fortfarande inte har internet hemma. Tror inte man kan kolla på annat sätt.. Men jag fick hem deklarationen i brevlådan i dag också.. Känns tidigt! Hoppas den kommer till dig snart :D

 14. sv; nej, jag bor i närliggande ort.

 15. Det skajag göra du :-) Kanske blir det en helg i Göteborg i sommar, man vet aldrig!

  Hoppas du får en trevlig fikaeftermiddag. Kram

 16. Sv: tack för att du tror på mig :) en resa hade vart en jäkligt fin belöning :) ha en trevlig kväll! Nu sticker jag snart till nästa jobb! Kram

 17. Så smart det verkar det där med att springa helt helt gäng och springa om varandra hela tiden – låter som löpningen blir lite roligare då. Måste nog hitta nya kompisar som gillar att springa. Kan bli ett svårt uppdrag tror jag.

 18. Åh, jag får snällt ligga och vila för tillfället. Så typiskt när jag just började komma igång på allvar med träningen!

 19. sv; nej, jag skulle egentligen vilja ha något som symboliserar barnen…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu