Mar
30
2010

snarast är tydligen 16 arbetsdagar

Det var längesen jag tröttnade fullständigt på Bredbandsbolaget.
Efter allt strul fick vi till slut beskedet om att BB (Bredbandsbolaget) skulle vara urkopplade den 30 juni. Det var inte ett alternativ som vi kunde godkänna utan om de hade skött sina kort skulle vi vara fria från dom 1 maj. BB ville vara schysst och ”bjöd” oss på två betalningsfria månader som vi ändå inte skulle betala för om allt hade fungerat. Hur roligt är inte det erbjudandet på en skala?

Vi ringde åter upp BB – om det var för 30:e gången i ordningen kanske, för att säga att ni kan väl koppla ur oss så att vi kan få tillgång till Telia så snart som möjligt.
Sen orkar vi inte bry oss om vi får betala för en månad när vi inte kan använda BB, bara vi slipper dom.
Det kunde de naturligtvis gå med på och lovade att det skulle ske snarast. Efter ytterligare samtal till fick vi reda på att snarast innebär 8-10 dagar. Det måste naturligtvis vara arbetsdagar de pratar om.
Imorgon skulle det alltså fungera (ännu en gång) min fru ringe BB och hörde hur statusen på vårt ärende var. Nu meddelar BB att en beställning på när vårt bredband ska kopplas ur till den 14 april (om det är någon som tror att det är 8 – 10 arbetsdagar kan jag meddela er att det är 16 arbetsdagar)
Hur fan kan en urkoppling av ett bredband i ett av de mer teknologiska och länderna i världen ta 24 dagar? (Hoppsan, räknade visst in 2 röda påskdagar)

Det är få saker som får mig arg men sånt här gör mig riktigt förbannad!

8 Responses to “snarast är tydligen 16 arbetsdagar”

 1. Traaaaadigt!!

  Sv: Ja jag har en underbar vecka framför mig. idag är dock den tråkigaste dagen… :(

  I love BIO :) och ser inte riktigt vad som helst, men mycket! :) Har du sett A single man än?? Shutter Island är bra :D

 2. Ja absolut.. i maj kanske?

 3. Men vad störande med BB! Jag skulle känna mig både handikappad och avskärmad utan internet.

  Ja, nu ska jag se till att friskna till, jag som hade börjat komma igång så bra!

 4. Ush vad segt och irriterande! Kan tänka mig in i din frustration.

  När jag springer utomhus har jag ett par riktigt sköna skor från New Balance för tillfället. Köpte dem förra året och hoppas på att de vill springa med mig ett bra tag till!

  Vad flitig du är med konditionsträningen förresten! Blir riktigt sugen på intervallträning jag med nu. Kunde vara bra att få till i min egna löpning :)

 5. Sv: anne tackar så mkt :)

 6. Ska kolla in din träningsblogg när ja inte har en vodka red bull i handen. ;)

 7. Sv: Jo stämningen är underbar! Och jag tror att man får göra lite av varje på ett mindre ställe.. På ett stort företag har man ju oftast en specifik uppgift att sköt om dagarna.. det kan nog lätt bli långtråkigt..

  GLAD PÅSK :D nu ska ja jobba :(

 8. Låter som värsta kommunistscenariot.

  Och ändå är det SÅÅÅÅÅ lätt. Ett par knapptryck på ett tangenbord. ”Press F1, Press F3, then ENTER”.

  Jaja, vi kanske få lite skönare känsla i magen efter kvällens match. HOPPAS Barca vinner.

  See YOU in the semifinales ;D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu