Apr
01
2010

Halsont

Natten mellan tisdag och onsdag fick jag halsont.
Det är andra gången på ett par veckor som jag får riktigt ont i halsen. Jag som nästan aldrig är förkyld.

Nu blir det till att vila ett par dagar igen. Riktigt trist eftersom jag var på gång med träningen igen efter uppehållet i Thailand.

Bara att bita i det sura äpplet och komma tillbaka ännu starkare.

Nu tar jag påsklov. Återkommer nästa vecka

Ha det gott och glad påsk

9 Responses to “Halsont”

 1. Ja, en liten mini-resa hade ju inte varit helt fel=)

  Ska ni göra någor speciellt under påsken?

  Glad Påsk!

 2. Hej igen och välkommen tillbaka!
  jag kom att tänka på dig för ett par dagar sedan men det blev liksom inte mer än en tanke. Ska läsa in mig lite på allt jag missat i ditt bloggande, men jag hoppas att allt är bra, om man bortser från halsontet då..

 3. åååh, fan vad surt om du blir sjuk igen!
  Krya på dig och GLAD PÅSK!! :D

 4. Trist med halsen! Och det är så typiskt när man verkligen är igång och måste avbryta träningen. Hoppas det inte blir något långvarigt!

  Glad Påsk!

 5. sv; ja, gör det!

 6. Stämmer bra det – riktigt suverän påsk. men skulle behövt en dags ledighet till. Trött och sliten. Noll energi idag. Säkert för att det regnar utanför fönstret och alla på jobbet var extremt nedstämda. Vi behöver sol!

  Haha, nej inte behöver man vara modig för att bära korsett – fast det är klart – det känns ju klart bättre att visa lite hud när man har fest hemma tillsammans med sina nära vänner än ute på nattklubb – då hade jag nog haft något mer på mig. En liten bolero eller så.

 7. Sv: hahaha! Två saker! :)
  1, läser du inlägget så står det att jag pinsamt nog fick använda mig av spraygrädde! ;)
  2, jag vågade inte gå in och svara på din kommentar innan jag vart iväg på gymmet! ;) Så nu kan jag med glädje säga att mina nya pjux fick jobba järnet nu ikväll, 60 min på bandet :D Duktigt värre! :)

  Hoppas du mår bra!!

  Förresten så undrar jag något som är lite pinigt.. :) Jag har helt otippat kommit med i en bloggtävling och undrar om du bara skulle vilja gå in en snabbis och rösta på mig och säga att min blogg är den bästa på hela den jooooord! ;) Det skulle ju vara pinsamt att inte få en enda röst menar jag.. :S Jag kan ju inte tävla mot de där fjortisarna..

  http://michelleewegert.blogg.se/index.html

  kramkram!

 8. snagget var ju ett första aprilskämt JUUUU! krya på dig sjukling! (vi dödliga blir ju sjuka var och varannan vecka…)

 9. Välkommen tillbaka efter påsklovet! Härligt att du känner dig kryare :) Ultralöpningen låter ju toppen. Jag skulle vilja få till lite längre löppass i min träning, och ska bestämt få det nu när jag kommer igång med utomhuslöpningen ordentligt. Ha nu en riktigt skön träningsvecka!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu