Apr
08
2010

ecuadoriansk ankomst

I veckan blev vi faddrar till en liten flicka från Ecuador. Har länge tänkt på att bli fadder för att kunna ge ett utsatt barn större möjligheter här i livet.
Vi ville särskilt ha en flicka som fadderbarn eftersom jag tror att flickor är mer utsatta här i världen.

Kändes spännande att öppna brevet från Barnfonden för att läsa mer om Mayerlin Nicole som hon heter. Jag kan bara föreställa mig hur det blir längre fram när vi får ett barnbesked gällande adoptionen. Fast då kan vi inte välja om det blir en pojke eller flicka.
Jag hoppas vi kan göra skillnad för lilla Nicole.

Bli fadder du också och ge ett barn hopp om en bättre framtid

flag_ecuador

12 Responses to “ecuadoriansk ankomst”

 1. Vad kul med ett fadderbarn! :)GRATTIS!

  Härligt att du äntligen ska se Shutter.. då får du meddela ikväll vad du tyckte.. :) Tyvärr har jag inte sett den filmen du nämnde.. Är det med Jim Carry? Isf va det nån som sa att den va konstig, så jag såg den inte..

  Trevlig kväll! Nu ska jag fortsätta med min favvosyssla! Bokföring :D

 2. tack ska du ha, kommer du från göteborg?

 3. Så fint gjort. Ni är bra människor!

 4. Åh är det din frus blogg du länkade mig till? Misstänker att det är så. Visste inte att hon bloggade också! Kul att se mer av ert hem. Tavlan är vacker – väldigt vacker. Enkel och vacker! Hon är duktig din fru, hon har kreativiteten i sig. Älskade era loppisfyndade lakan – ja vårkänslan jublar! Måste hem till mormor och rota i linneskåpet…

  Om jag avslöjar för mycket av ditt liv här i din blogg nu så kan du ju välja att inte publicera denna kommentar såklart=)

 5. det har du rätt i:)

 6. Jag med! :)

 7. Sv: Så du gillade shutter island?! :D Men eller hur blev man förvirrad av slutet.. Jag tolkade det som att han varit sjuk hela tiden. Han kunde inte leva med vad hans fru gjort med barnen osv.. Så man fick se hans sjuka värld genom hela filmen.. Sedan mot slutet tillfrisknar han och bestämmer sig för att låta dem göra det där ingreppet på honom eftersom han inte vill leva med sina hemska minnen..
  Så kan det vara va? :)

  Kram, trevlig helg!

 8. Hehe, mmm :-)

  Vad fin grej. Det ska jag också bli så fort jag har en lite mer stabil inkomst. Just nu skulle jag själv behöva en fadder, haha! :-P

  Trevlig helg på dig!

 9. okeej, det var ju bra resultat. Gör också det för andra gången nu.

 10. Vad mysigt med ett fadderbarn! Jag har länge tänkt på det, men inte fått tummarna loss. Hoppas att allt är bra med dig!

  Kramar!

 11. Sv: Näe förstår inte heller hur de kan få låna.. Men de där mindre kreditbolagen tänker väl bara på att tjäna pengar och få in en massa ränta sen. De skiter i personen..

  Nu har jag bokat resa till MADRID! Kul va?! :)

 12. Vad härligt att ni blivit faddrar! :) Jag har länge tänkt tanken men hittils inte ännu slagit tag i saken..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu