Apr
13
2010

utredning second rond

Idag var andra besöket hos hemutredaren. Har inte hunnit bli nervös eftersom jag har haft sjukligt mycket på jobbet sista tiden.

Sedan förra besöket i början av mars har några av våra vänner fått i uppdrag att skriva ett referentbrev om oss. De ska beskriva oss som individer, som par och hur vi kommer att bli som blivande föräldrar. Det är naturligtvis jättesvårt men det har varit fantastiskt att läsa hur mycket värme det finns omkring oss.
Jag blir mer och mer övertygad om att vi kommer bli de bästa föräldrar.

Dagens möte handlade om vår barndom. Jag tycker det är svårt att minnas uppväxten. Den har nog varit ganska normal förutom att jag varit extra snäll då förstås :)
Ett tag bubblade känslorna över och det kom några tårar när samtalet gled in på mina syskon som jag har på min biologiska pappas sida. En kontakt som jag saknar men önskar.

Mötet kändes bra och det blir nog bättre och bättre ju mer vi lär känna vår utredare.
Tiden går så himla fort och innan vi vet ordet av är det vår tur. Lyckan av att bli utvalda som föräldrar till ett adoptivbarn

2 Responses to “utredning second rond”

  1. Herregud, jag har missat att CL ens har börjat, men det verkar inte vara nån större skada skedd, jag har inte missat nåt :)
    Tycker absolut du ska försöka ta dig till Marocko nån gång, väldigt vackert och sjukt mycket intryck hela tiden!

    Vad roligt att det går framåt i adoptionsprocessen, men jag kan tänka mig att det är väldigt känslosamt. Det kommer gå bra! det är jag säker på!

  2. Åh det närmar sig nu! Det känner jag :) Det kommer gå jättebra! Ni kommer bli underbara föräldrar. Skumt att jag kan säga det med 90% säkerhet utan att ens ha träffat dig.. :S

    Sv: Håller med dig om att det är både pos o neg med att vara så impulsiv.. Man måste tänka igenom vissa beslut innan man handlar liksom.. Nu ångrar jag liksom att jag bokade resan. Jag tänkte ju liksom att även om han behöver jobba medan jag är där så kan ju jag roa mig själv om dagarna och sedan möts vi upp på kvällarna.. Men han kommer ju alltså inte in till staden under veckan om han jobbar eftersom han bor så långt ut.. Så nu kommer jag vara typ ensam där förutom under helgen.. :( Känns sådär kul.. Menmen, man lär sig av sina misstag.. Ska kolla om någon vill möta upp mig där.. Har ju en del tid på mig fortfarande. Tror det blir bra tillslut :D

    Kram

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu