Apr
19
2010

hej då

Bilen är såld och vi har gått med i en bilpool. Bilen kostade alldeles för mycket pengar i förhållande till hur mycket vi använde den. Det är bilskatt, försäkring, bensin osv . . .
Eftersom både jag och min fru tar oss till jobbet utan bil så har den blivit stående på parkeringen under veckorna för att endast användas på helgerna.

Visst kommer det bli en omställning men det har gått innan. Lite bökigare när man ska handla eller hälsa på långväga gäster. Tur att min frus familj har många bilar som de kan låna ut :)

Det är nya turer gällande Bredbandsbolaget varje vecka. Jag orkar inte ens skriva om det längre. Så mycket kan jag säga att det är helt jävla sanslöst hur de håller på.

I helgen har vi varit och hälsat på en barndomskompis till mig i Växjö. De har två underbart söta och härliga barn som vi har fått umgås med. Ju mer jag umgås med barn desto mer längtar jag efter ett eget.
Under besöket har vi hunnit med Moheda Loppmarknad, tårtbuffe på Svenska Tantens Café, massor med mat, bus och stoj med barnen samt lite häng med J & A
Jag körde till och med hela vägen från Växjö till Mölndal. Jag som inte gillar att köra bil. Ibland måste jag ställa upp och avlasta min fantastiska fru.

En helt underbar helg!

teleborg-slott1
Teleborg slott i Växjö

11 Responses to “hej då”

 1. SKÄMTAR DU!!?? Gillar du inte att köra bil?! Åhhh det är ju det mest fantastiska som finns!!!!!

 2. Jag som trodde jag var en av dom få som inte gillar att köra bil – tycker det är läskigt och tråkigt. Gillar bara att köra helt ensam så jag inte behöver ansvara för någon annan.

  Du är en berest man du, många länder, jag jobbar på att komma ikapp. Och ja den där italien-resan hoppas jag blir av. Hade varit spännande. Men fört ut är Köpenhamn, äker under pingsthelgen med ett par vänner, sen Bulgarien en vecka och sen brighton en vecka – hela sommaren planerad typ. Tur att jag har 6 veckors semester ska hinna med två festivaler också.

  Vad har ni för sommarplaner?

 3. Poledancen är det dags för nu på söndag först :) Hör hittar du min träningsvecka: http://jennas.blogg.se/2010/april/veckans-traning-1.html

  Hur ser din träning i veckan ut? :)

 4. Låter som en härlig helg.
  Har du kollat vad som händer om du nämner Allmänna reklamationsnämnden eller konsumentverket i samtalen med bredbandsbolaget? Oftast så brukar det hjälpa till att få saker att hända. Annars kan du ju alltid höra med ARN eller KV om dom kan hjälpa dig..

  (och ett steg hit eller dit betyder ingenting om man inte vinner. Vinner Inter CL så kan vi snacka sen :P )

 5. Absolut!

 6. En av mina bästa vänner berättade igår att hon åker till New York om ett par veckor – så så så avundsjuk. Helt galet att det kostar så lite att flyga dit just nu. Man borde ta tillfället i akt!

 7. Kan du gissa vad som ligger i paketet?:)

 8. eller hur!:)

 9. tack så hemskt mycket!

 10. Jag skulle vilja ha en bil, det skulle vara så smidigt att ha en och kunna köra ibland, för att storhandla, åka på utflykter och sånt. Men å andra sidan klarar jag mig ju bra utan. Jag cyklar ju alltid till jobbet, träningen och så.

 11. Nu ligger videon uppe! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu