Apr
23
2010

födelsedagsfestande

Idag är det födelsedagsfirande hos E. Det brukar bli stillsamma kalas och fester när E & K är arrangörer. Inte mig emot, tvärtom. Jag har vuxit ifrån det vilda partylivet med dans på bordet, halsande av vodka och svarttaxi.
Nackdelen är att kalaset är idag, en fredag. En lång vecka med tidiga mornar, sena kvällar och träning sätter sina spår. När första klunken öl rinner genom min strupe kommer gäspningarna som på beställning.
Vi ska försöka hålla ut ett par timmar i alla fall.

Imorgon ska jag träffa H för en gemensam träningsrunda i Skatås kl. 10.30

Vad ska ni göra i helgen?

bild

7 Responses to “födelsedagsfestande”

 1. Sv: Jo jag kan tänka mig att jag kommer bli mätt :) Men älskar ju pasta, bröd och potatis :(

  Är det inte kolhydrater man bör äta när man tränar mycket? Men du klarar dig ändå?

 2. vad tycker du om såna här ”underkläder?”

 3. eller hur, fuuult!

 4. Absolut :)

 5. Sv: haha, ja kul va det!! :) och mannen är en gammal erövring ;) Men inte Mr Smith!

  Jag vet att sprit är fruktansvärt dåligt.. Men så här nu när det börjar bli sommar så är det svårt att låta bli! Det blir party iaf 3 av 5 helger nu i Maj! :)

  Ha en fin dag!

 6. Hoppas det blev en bra helg – med mycket sol!

 7. Jajjemän! Det är Karin det. En 19årig tjej med stor variation ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu