Apr
27
2010

kändislöpare och obetalt arbete

Har fått ett nytt uppdrag på jobbet. Kursen ingår normalt inte i mina arbetsuppgifter. Den har inte varit aktuell tidigare och jag har inte hört något om att den skulle starta och vara en del av mina uppgifter.
För några veckor sedan hörde jag lite löst prat om att det skulle bli en kurs men att jag inte skulle vara en del i detta. Sent förra veckan talade jag med min chef som sa att den här typen av utbildningar ingår hos dig men om det blir för mycket jobb skulle vi ta en diskussion. Igår blev det full fart med information till studenterna och en massa administrativt arbete.
Får inte mer betalt eller på något annat sätt kompenserad för det arbete som jag kommer att utföra. Jag har redan fullt upp och ytterligare en kurs kommer sätta mig på prov. Den saken är klar
Min chef har sagt att jag har den mest breda och komplexa arbetsuppgiften. Ändå har jag sämre villkor än mina kollegor när det gäller lön, semesterdagar och arbetstidsförkortningar före helgdagar.
När mina kollegor går hem för halvdag på fredag blir jag ensam kvar på kontoret. Det låter väl underbart?
Det här beror på att jag är anställd av en annan arbetsgivare men har samma uppgifter som jag ska utföra. Enda skillnaden är att vi har olika kurser.

mustafa2Igår när jag var ute och tränade mötte jag Mustafa Mohammed. Häftigt tänkte jag. Fasiken vilken löparnörd man har blivit.
Tänkte om jag skulle be att få en autograf eller bara säga något uppmuntrande till honom. Så blev inte fallet utan jag försökte bara se till att ha ett lätt löpsteg och inte se andfådd ut :)

12 Responses to “kändislöpare och obetalt arbete”

 1. sv, haha jaså? ja, vi får väl se vad det blir! spännande är det!

 2. sv; ja, dem är ritkigt smarriga!

 3. Jag hade mest blåmärken dagen efter ;) Själva dansandet lyckades vi inte komma upp i ngn hög nivå på direkt, men däremot så körde vi grymt effektiva magövningar i samband med uppvärmningen så lämnade sina spår dagen efter.

  Min träningsvecka skulle ha inletts idag, men överlåts till morgondagen då jag får ta i lite extra istället :)

 4. Jag tror nog att du ska vara mest pirrig inför matchen imorgon. :D

 5. Eeeh, hmm, vem är Mustafa Muhammed???

  Sv: Bra att du är impad för det är jag själv också ;)
  Så 100 hårstrån är normalt.. hmm men det måste ju vart mer i den där svarta högen!! :S Jaja, jag ska nog klara mig undan skallighet ;)

  Kram

 6. Ja gör så! :)

  Som kille tycker jag att du bör införskaffa dig en snyggt sittande jeansshorta som du bär tillsammans med jeans i annan nyans eller chinos. Köp en snygg, svart kavaj och tänk på att sträcka på dig och le! :)

 7. Det är verkligen sant! allt bra med dig annars?:)

 8. Tack! :) Hoppas du får en fin dag! :)

 9. Ibland verkar inte arbetsgivare förstå att man har mer än tillräckligt att göra på sina arbetstimmar – utan lägger mer än gärna på mer jobb utan att öka kompensationen. Det begriper väl vem som helst att man alltid kan anstränga sig lite extra utöver det man redan gör – men då ska man ju såklart få ersättning för det också. Jag sitter i samma situation många gånger.

 10. sv; ja, vi får se! nu är det nära!

 11. Sv: Tacktack :) det går bra med maten med! :) Jag har inte druckit läsk på 4 v och jag har inte själv köpt hem godis eller chips. Jag har smakat av någon vid nåt speciellt tillfälle :) Man får liksom välja sina stunder. Jag satt ju alltid hemma och svullade förut. Det gör mycket om man slutar med det.

  Ikväll blir det lugnt men imon är det PARTY hemma hos JOSSE :) Så nu fick du som du ville ;) Det är väl typ lite klassfest kan man väl kalla det. Vi kommer va typ 8 från klassen kanske. Det är ju alltid så dålig uppslutningen. Men det ska bli jäkligt kul!
  Vad gör du ikväll och imon??

  Kram

 12. ja ibland kan det vara så, nu är jag på bättringsvägen som tur är!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu