Maj
03
2010

inställt

Hembesöket var nästa steg i adoptionsutredningen. Det blev inställt. Luften gick ur oss. Den anspänning som vi byggt upp under veckan försvann. Besvikelse över att det kommer ta ytterligare en vecka eller två innan vi hittar en ny tid. Därmed förskjuts hela processen ytterligare. Det bästa hade varit om vi blivit bedömda innan sommarens slut.
Varför kan det inte gå smidigt? Det kanske är vår lott att systemet ska fortsätta att sätt krokben för oss. Vem vet vad som väntar runt hörnet?

Vi har börjat se oss om efter ett större boende. Det är inget akut. Vi trivs så himla bra i vårt område och det känns inte aktuellt att flytta just nu.
Frågan är om utredaren anser att vi bor för litet. Ja i så fall är det inte mycket vi kan göra åt det nu. Allt måste väl vara bättre än att bo på ett barnhem med 25 andra i samma sovsal eller att ligga i en spjälsäng utan någon som helst beröring.
57 kvadrat men ett barn som kommer få så ohyggligt mycket kärlek, värme, omtanke, materiella förutsättningar och trygghet.

Eftersom vi hade fullt upp förra helgen har vi nu haft ledigt. Vi har mest ätit gott och njutit av det fina vädret. Men herregud vad kallt det är! Kan inte påminna mig tidigare år att jag måste ha mössa och vantar på mig vid den här årstiden när jag cyklar till jobbet. När kommer värmen?

I veckan är det aktiviteter inplanerade varje dag. Fullt upp men jag trivs. Bara det kommer dagar med helt fri tid så är jag nöjd.
Måndag: Möte bostadsrättsföreningen
Tisdag: Intervallträning
Onsdag: Födelsedagsfika för kompisar
Torsdag: Möte med banken
Fredag: Ledig
Lördag: Trädgårdsarbetande
Söndag: Födelsedagsfika för familjen. Min frus familj då :)

8 Responses to “inställt”

 1. Fan att mötet blev inställt.. Man kan ju undra varför?! De verkar då inte ha nån brådska på såna ställen! Hoppas allt blir bra tillslut iaf :)

  Sv: Kul att du gillar headern :) Får hoppas att den kan komma upp snart!
  Nu är jag helt återställd efter helgen. Var förvånansvärt pigg igår måste jag säga :D

  Kram

 2. Okay, grymt! tack för svaret!:)

 3. Typiskt att det blev inställt, det blir sånt anti-klimax när något viktigt och stort skjuts upp så där. Och hur skulle 57 kvm kunna vara för litet för tre personer? Herre gud, när jag var liten bodde vi två vuxna och tre barn i en trea och vi fick minsann plats…

  Det ska finnas en djurkyrkogård i GBG, men vi valde att begrava Gollum i min svärmors trädgård.

 4. Tyvärr inte, det är en etta på 28 kvadrat.

  Grymt :)

 5. absolut! men man får anpassa klädseln lite. Kör ofta klackar+svarta byxor+blus/skjorta i skolan.

 6. Träningen går bara bra, ska springa näsetloppet på lördag och sedan göteborgsvarvet! Det ska bli spännande, första loppet för iår.

  Hoppas det går bra och att ni får en ny tid snart!

 7. Sv: Haha, ja jag skulle också känna mig rejält uttittad om jag gick på bio själv! Jag är ju en sån som tittar på de som går själva :) Usch! Men en gång har det hänt faktiskt och det var för 7 år sedan när jag precis kom till spanien, inte kände några och knappt kunde språket. Då gick jag själv för att se 8 miles :) lite läskigt var det men jag tänkte inte så mycket på det eftersom jag inte kunde stöta på någon jag kände. Jag såg det mer som en spanskalektion :)

  ”Flickan från ovan” va helt ok. Dock lite skum och utdragen..

 8. Sv: Vad tusan är hälsporre?!??! :S

  Asså vadå presenter?? Fyller du år? Isf. varför står det varken på bloggen eller facebook!? :O

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu