Maj
06
2010

födelsedagsfika

Såpan med bredbandet fortsätter. Efter det att Bredbandsbolaget kopplade ur sig snarast, 28 dagar, har vi nu varit utan bredband. Telia har konstaterat ett fel på en ledning tydligen. Om det är ordnat? The circus continues . . .
Inget och då menar jag inget har gått som kundtjänst på Bredbandsbolaget eller Telia utlovat. Det är så jävla frustrerande och tar mycket energi och kraft.
Faan!!

Igår bjöds det på fika hemma hos oss för våra vänner. Jag fyller år på lördag men igår var enda dagen som passade för att träffas. Vi hade bakat bröd, gjort egen färskost och köpt bullar och kakor. Hade en jättetrevlig kväll.
Några presenter blev det också, bl.a. en salladskniv. Spännande att se ifall den funkar som utlovat :)

Idag ska vi till banken och prata om adoptionslån, sparande och hur vi ska göra med bostadslånet. Känns nästan som att gå till tandläkaren eller doktorn, nervöst och pirrigt på nåt sätt.
Jag måste börja spara för min egen del. Det ska vara bra när man går i pension sägs det
Vi har pengar för att betala av ett lån men borde kanske behöva dom som en grundplåt till adoptionen, för att inte behöva låna så mycket.
Hur skulle ni göra?

4 Responses to “födelsedagsfika”

 1. Lägga om bostadslånet och låna upp en slant till så det räcker till adoptionen.

  Och givetvis SPARA som tusan på allt så att det finns kapital till senare i livet.

 2. Sv: ok, jag lovar att gå till doktorn nästa vecka om det inte blivit bättre :) Känns så jävla surt att inte kunna träna nu när man väl kommit igång :( menmen

  Så du fyller år på lördag! Coolt, exakt en vecka innan mig ;)
  Men vad händer då eftersom du inte hade tid för din vänner på lördag?? Hur mycket fyller du??? :)

  Jag hade nog behållit pengarna för att ha dem nu om ni ska adoptera och sedan betala av lånet senare.. Ni lär ju få sjukt många fler utgifter sen när ni får barnet :S

  KRAM

 3. sv; ja, det är sådant man skall spara till eventuella bröllop i framtiden! =)

 4. Grattis i förskott! :) Här har vi en till som känner att man borde börja spara för framtiden… Men jag har gett mig själv dispans tills jag har studerat klart. Just nu lyckas jag bara spara till resor!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu