Maj
10
2010

att röja upp i det förflutna

Det är lördag och jag får frukost på sängen. Idag är det min födelsedag och jag får en puss på kinden av min fru.

Istället för att festa hela natten lång har vi lovat bort vår arbetskraft. För ett tag sedan köpte de äldre hus med stor tillhörande tomt. Det finns massor att pyssla med. Det är ett renoveringsobjekt men ändå beboeligt.
En kompis till oss fyllde 30 år tidigare i år. Presenten hon fick från oss kompisar var att vi skulle hjälpa till att gräva, kratta, plocka, måla och annat som behövs göras på våren.
Det blev en lång dag men det var jättekul att träffa vänner. Det fanns en massa mat och jag var supermätt. Tur jag var ute och sprang på söndagen för att få bort överskottet :)

4 Responses to “att röja upp i det förflutna”

  1. Låter som att du haft en trevlig födelsedagshelg :)

    sv. 3km på 11,30 låter helt strålande! Själv sprang jag 3,2 km på 15 minuter på testet, men tror nog att jag ska klara av 3,5 km egentligen. Men det återstår att bevisa när jag kört mina intervaller ett par veckor och sedan gör sluttesterna! Det är alldeles för lät att mysspringa ;)

  2. Allt bra idag?:)

  3. tack snälla! ;D

  4. Åh grattis på din alldeles egna dag. Hoppas du får en helt suverän födelsedag. Hipp Hipp Hurra Hurra!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu