Maj
10
2010

födelsedagshelg

Minns min ungdom och att värmen brukade komma i samband med min födelsedag. Ser mig själv i kortbyxor på uteplatsen hemma hos mina föräldrar. Jag dricker blandsaft och äter kanelbullar. Vad visste jag då om vad världen hade att erbjuda mig? Det är den 10 maj och jag har handskar på mig när jag cyklar till jobbet på morgonen.
Det måste vara nåt allvarligt fel med vädret. Vill ha värme nu och inga dagar får gå till spillo. Våren och sommaren är kort i Sverige och då vill jag få ut mesta möjliga.

Fyllde år i lördags. Herregud, ett år försvinner så fort. Ännu en födelsedag. Har fått en massa bra presenter med tema löpning

* Prenumeration på Runners World
* Presentkort på Löplabbet
* Presentkort på Team Sportia
* Pengar
* Biobiljetter
* Böcker

Igår var min frus systrar, bror med familj, samt mamman med man på besök. Kladdkaka, bullar och latte serverades. Jättekul att träffa alla igen. Senast vi sågs var i Thailand i 30 graders värme. Riktigt så varmt var det inte igår.

363 dagar till nästa födelsedag. Vet redan nu vad jag önskar mig

One Response to “födelsedagshelg”

  1. Sv: Jag lär säkerligen få en trevlig kväll! :D
    Du kan ju berätta sen om Avatar va nåt o ha.. gillar inte såna overkliga filmer..
    Har du sett A single man än?????

    Det låter som att du hade en nice födelsedag bortsett från vädret! :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu