Maj
14
2010

hur ska jag tänka

Som ni vet är jag ingen partytyp. Gillar mer lugna och stillsamma tillställningar.
Nu är det så att en kompis ska gifta sig i juli och naturligtvis är det svensexa på gång.

Mitt dilemma är att den här kompis inte är någon jättenära vän utan vi ses lite då och då. Jag känner ingen av hans andra kompisar. Nu undrar jag hur kul det är att åka på svensexa med övernattning när jag knappt dricker något och där jag inte kommer känna någon. Känns som den här tillställningen kan gå vilt till och det är liksom inte min grej.
Dessutom känns det lite drygt att lägga ut en del pengar på något som jag egentligen inte känner för.

Hur tycker ni jag ska resonera?

One Response to “hur ska jag tänka”

  1. Om han inte är en supernära vän, tycker jag inte att du ska känna dig tvungen att gå om du inte känner att det är din grej, Säg nej på ett schysst sätt bara!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu