Maj
19
2010

hembesök och liseberg

Först fick vår hemutredare lämna återbud till hembesök i slutet av april. Därefter fick vi en tid som absolut inte passade oss. Därför kände vi lite panik för att vi skulle hinna bli klara med utredningen innan sommaren. Vi påtalade detta i ett mejl och fick en tid som var i fredags. Så vi fick bara ett par dagar på oss att vara nervösa.

Det kändes märkligt att låta en person från socialtjänsten bedöma vårt hem och om det skulle kunna bli barnvänligt. Utredaren stannade kanske i 2 timmar och vi bjöd på fika. Efter mötet var jag helt slut. Hjärnan tom och det kändes som jag hade tävlat eller tränat.
Det finns mycket att säga om en utredning och ett hembesök men det är inte något jag vill ta här.

Senare på kvällen cyklade vi in till Liseberg för att se Augustifamiljen. För er som inte vet vilka det är kan jag meddela att det är bandet som spelade i ”På Spåret”
Kanske låter töntigt men det är riktigt bra och vid varje spelning har de gästartister. På den här spelning fick vi se Peter Jöback, Simon Olsson (Silver Bullit) och Joel Alme. Den sistnämnde är riktigt bra men även Olsson, som var en ny bekantskap, var …. ehh, intressant :)

Augustifamiljen kommer spela fler gånger. Har ni vägarna förbi Liseberg när de spelar ska ni definitivt ta chansen att se dom.

Med Lisebergskortet för 200 kr kan man se en massa artister och har dessutom fritt inträde. Väl värt 200 pix.

4 Responses to “hembesök och liseberg”

 1. Härligt:D hon har en bra pojkvän helt enkelt ;)

  Ja, hur snyggt som helst!

 2. Fixa bra väder i Gbg på lördag så kan jag och A dra in till Liseberg!!! =)

  Hoppas du får det trevligt med jobbarkompisarna idag…trots allt…

 3. åh nu vill jag ju till Götet! Får bli en tripp i sommar…

 4. Hoppas verkligen allt gick bra med mötet. 2h!? Vad kan människan göra där hemma så länge…

  Sv: Jag är så jävla rädd över att jag inte ska bli nöjd med resultatet och fortsätta vara missnöjd resten av livet… :( Men jag måste försöka tänka positivt. Tack för din ord. Det kan behövas!

  Kram o Gonatt

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu