Maj
20
2010

vilket bloggverktyg ska jag välja?

Funderar på att flytta över bloggen till en annan leverantör. Vilken tycker ni jag ska välja?
Känns inte som bloggverktyget jag använder mig av är särskilt lättanvänt.

Förslag mottages!

3 Responses to “vilket bloggverktyg ska jag välja?”

 1. Sv: japp nu ska ja ut i verkligheten! Scary!! :S

  Du ska helt klart byta till blogg.se! Gör det nu. Det är hur lätt som helst!! :)

  fasen vad kul med en weekend! Hoppas ni får hur kul som helst! ser fram emot alla bilder sen!! ;)

  kram

 2. Jag har använt Blogger.com till en början för att sen byta till Blogg.se. För och nackdelar med båda och ett tag tänkte jag byta till WordPress och skapa något eget då man väl har mest möjligheter att trixa med bloggen där men är hyfsat nöjd med Blogg.se.

  Fördelen med blogg.se jämfört med blogger.com tyckte jag i början var att folk lättare kunde kommentera inlägg samt att man enkelt hittade andra bloggare som använde blogg.se (även om tyvärr flertalet är yngre modetjejer) Nu är det nog hugget som stucket men WordPress verkar uppskattat.

 3. Jag har haft bloggar på blogg.se sedan 2006 och är överlag mycket nöjd. Har varit driftstopp ca 1ggr/år och det kan man väl leva med. Bloggverktyget är dessutom busenkelt :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu