Maj
28
2010

nya problem

Bredbandet krånglar. Det tappar sin uppkoppling mest hela tiden. Det går i vågor. Fast det som är märkligt är att ikonen för jag är ute på nätet lyser men jag kommer inte in på några websidor. Helt plötsligt funkar allt jättebra för att i nästa sekund försvinna.

Enligt Telia kan de inte hitta några problem med uppkopplingen utan det trodde det var vår dator som inte var den bästa. Jag är inget tekniskt geni. Men med tanke på hur missnöjda vi är med vår bärbara dator samt att den lever om som en raggarbil, kan det stämma som Telia säger.?
Eftersom TV går via bredbandet funkar bra så kanske det är ytterligare ett ”bevis” på att vår dator är kass.

Då blir det dags att jaga en lösning på detta också. Det enda jag vill är att ha ett fungerande bredband och TV.

Vi hade tänkt köpa en ny bärbar dator när skattepengarna kommer. Nu kanske det blir tidigare än så.

Idag ska jag nog trösta mig med lite shopping efter jobbet

3 Responses to “nya problem”

  1. Hur lever en raggarbil då? :)

  2. Fy fan! Jag hade ju precis samma problem med Telenor. Ikonen visade att jag va uppkopplad men jag kom inte in på några sidor.. hmm.. Och inte berodde det på min dator! Inte att den var för gammalmodig iaf..

    KUL ATT DU OCH CAROLINE HAR FUNNIT VARANDRA!! ;)

    Kram

  3. Jag blir så stressad när uppkopplingen eller datorn är långsam.

    Haha, ja, jag är väldigt nöjd med att ha lämnat landet!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu