Maj
28
2010

snygg bloggdesign – hjälp sökes?

Vem vill hjälpa mig och göra en snygg header/design till min nya blogg?

Snälla, hjälp mig!

8 Responses to “snygg bloggdesign – hjälp sökes?”

 1. Oh ja :) receptet på tallbarspannacottan kommer absolut upp! Vill håller på och mixtrar fram det bästa receptet, och efter att det lagats upp på torsdag delar jag absolut med mig :)

  Trevlig helg!

 2. Hoppas verkligen du hittar någon duktig själ där ute! :) Medan du väntar kan du väl köra igång och välja en av de färdiga mallarna som finns!? :) vilken är adressen?

 3. haha den skulle förmodligen bara utstråla feminimitet och kanske till och med lite Korven-vibbar… SORRY!

 4. Sv: Tack så mycket :) Redovisningen är på torsdag!! :S NERVÖST!! Innan dess ska presentationen övas in och en opponentrapport skrivas.. Vi ska ju opponera på en grupp också.. Jobbigt! Kunde väl räcka med att göra sitt eget liksom..
  men vi får hoppas på det bästa!
  NU ÄR DET INTE LÅNGT KVAR TILLS JAG ÄR FÄRDIGUTBILDAD!!! WIIIIIIE :D

  Kram

 5. Ja förkylningen är riktigt långdragen, vaknade idag och mådde inte ett dugg bättre, det känns som att jag bara trampar bakåt.

  Nej? Var/är det sådan bostadsbrist i gbg också? Att det ska vara så svårt att hitta ett boende. Ett bra boende.

  Haha, personligen tyckte jag vägen var väldigt handlingslös. Fick dock en kommentar som sa att den var skitbra, så smaken är som baken minst sagt :)

 6. Tycker absolut att ni ska ta en Köpenhamnsresa i sommar, enkelt och smidigt att åka dit, vill man kan man ju ta båten + bilen till fredrikshamn och åka därifrån, kul att åka båt också. Vi tog bron, första gången jag åkte den vägen.

 7. Sv: Ja asså jag vill inte tänka på hur de ska gå tillväga .. det är så jävla läskigt. Jag är otroligt rädd för allt som har med sjukhus och skit att göra i vanliga fall så det här kommer bli riktigt jobbigt då det närmar sig… :(

  Så jävla störigt att din blogg legat nere.. Se till att byta nu!! En tjej annonserade på min blogg nyss om att hon gjorde bloggdesigner och headers.. Kanske du vågar överlämna dig till henne?! :)
  http://szerafia.blogg.se/

  Kram

 8. Vilka problem jag har haft med att komma in på din blogg senaste dagarna!
  Önskar jag kunde hjälpa dig med bloggdesign, men jag är helt hopplös när det gäller sånt, fast det går ju alltid att googla efter hjälp..

  Och grattis till CL-vinsten, det måste vara ganska gött att vara Inter-fan i år.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu