Jul
17
2009

provsmak

I onsdags åkte vi till konditorn J för att provsmaka härligheterna till den stora dagen. Hon hade gjort sex olika varianter på samma tema. Jag som trodde vi kanske skulle få två alternativ att välja på. Hur som helst var det gott, godare och godast. Vi lyckades enas om samma smakkombination. Helt fantastiskt. Vi gav J lite förslag på dekoration och har skickat med färgprover som hon får utgå ifrån.

Vi passade även på att strosa omkring i området kring festlokalen för att leta upp bra platser för fotografering. Även här lyckades vi utan problem hitta bra platser.

Köpte med oss god mat hem och började med bordsplaceringarna. Det är inte så lätt som man kan tro. Vi försöker placera folk efter hur de är till sättet och vilka intressen de har.  Man vill ju inte att de ska bli tyst vid borden.

Allt som allt blev det en väldigt lyckad planeringsdag eftersom vi fick så mycket beslutat. På onsdag ska vi träffa fotografen för att gå igenom vilken typ av bilder vi önskar.

Dagens träning: vila

Har inte hunnit med att träna nåt idag eftersom vi varit på resande fot under nästan hela kvällen.

2 Responses to “provsmak”

  1. Åååh vad gott önskar jag kunde va den som fick provsmaka. Lägger du upp bilder på bakverken? :)

  2. åååååååååå shit i gatan va gott. Jag är en riktig superkakgris som älskar allt i kak/tårtväg. Avis.. Gött att ni fastnade för samma = bra val av fru ;)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu