Jul
11
2009

calm weekend

Har städat idag. Det behövdes verkligen. Högar låg på vårt köksbord och dammet började samla sig i hörnen. Äntligen är det klart och allt känns mycket fräschare.

Efter städningen gick jag och älsklingen till ett mysigt café som ligger kanske 200 meter från vår bostad. Det är jättelyxigt att ha ett supercafé så nära.

Nu håller älsklingen på att städa garderoben och jag lyssnar på min nya favorit Theodore Jensen. Han har varit med i Broder Daniel och The Plan. Helt sjukt skön röst. ”Hittade” honom när jag var och såg Augustifamiljen på Liseberg tidigare i somras.

Ikväll blir det film och godis. Imorgon bär det av till Ullared. En jäkligt skön helg utan något inplanerat. Det har vi förtjänat så jäkla mycket!

Dagens träning: Styrka

30 minuter magövningar

13 Responses to “calm weekend”

  1. Härlig känsla när man har det nystädat hemma :) Njut av din godis -och filmkväll och tänk lite på mig när du stoppar din favorit godisbit i munnen ;)

    Håller med om att prinsen e skön.. Tycker han e dösnygg.. Hade inte bangat om man säger så.. ;)

    Trevlig helg!

  2. Jag har också (stor)städat idag, är helt jävla död nu.. *gäsp*

    Lyckost, det finns ingen cafe nära mig :(

    Jag vet inte när det blir av, får väl se.. snart hoppas jag! I ÅR säger vi :D

  3. Jag borde verkligen också ta tag i städandet, har skjutit upp det alltför länge… Har Theodore Jensen nåt soloprojekt på gång? Isf borde jag kolla upp det, älskade the Plan när det begav sig!

  4. Hej, min vän!
    Ni verkade göra er städdag till något riktigt mysigt! Först hårt arbete och sedan belöning…=)
    Ullared var år och dar sedan! Hoppas att ni hittar något riktigt fint till hemmet!

    Själv har jag flyttkartonger upp till taket! Idag blir det flytt till min egen lilla lägenhet. Ska bli kul att få inreda! Vi kunde inte ha kvar vår stora och dyra lägenhet, nu när älsklingen flyttat till Göteborg =(

    Ha en riktigt skön söndag!

    Kramar i massor till dig!

  5. Här skulle det också behövas städas, men jag väntar nog till helgen eftersom sambon fyller år nästa tisdag och då ska det vara fint. Om jag städar nu så hinner jag stöka ner igen och måste städa två gånger i så fall, hehe!

    Sv. Umeå är en fin stad. Men jag skulle inte vilja bo där. Jag trivs bättre i övik.

  6. tittar in för att önska dig en god natt och en bra kommande vecka. några planer?!:) take care!

  7. Sv: haha. bullar e gott! Och på onsdag lär du ju trivas :) Har ni många olika alternativ o välja emellan? Åååh jag hade tagit nåt med choklad!

  8. Fynd är det bästa som finns! Tyvärr är det nästan ingen sport längre, haha!

    Weekendbags är ju perfekta för kortresor, men annars, jag vet inte… när du tränar kanske? Eller shoppar, då kan du lägga alla kassarna i väskan, om du inte vill skryta med din shopping då :)

  9. Jag tror faktiskt att lederhosen kommer stort i höst, som en följd av Brünos framfart. Då kommer nog du också inse det plaggets skönhet :)
    Hittade du något på Ullared förresten?

  10. Jag tror inte heller på alla anklagelser mot MJ. Det är bara påhitt av människor som försökte få ut så mycket pengar som möjligt från honom.

  11. hej på dig!
    haft en bra dag? hoppas det :) min dag och helg har varit riktigt bra :)
    din helg lät inte dum den. jag har aldrig varit på ulared :I jag borde nog ta mig dit, det verkar finnas en del roligt där :)
    ha en fortsatt bra kväll och vecka :) kram

  12. Nah, sådär skitroligt är det väl knappast att vara statist men man träffar oftast lite roligt folk + att det lättförtjänta pengar. Passar så himla bra när man pluggar eftersom man kan ta med sig böckerna och göra det man ska ändå… =)

  13. Kan man inte få välja att skjuta sig själv då? Snälla?
    Fast om jag ska vara mindre drama queen hade jag nog valt lederhosen, mest för att buffalos var ett sånt tonårstrauma :) Vad hade du valt?

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu