Jul
14
2009

sexoutlet i skogen

Hela söndagen var en en utflykt.

Vi tog bilen rätt tidigt till Ullared. Stannade efter vägen och åt hemmagjord frukost. Det blir alltid mysigt med utflyktsmat. Det första som möter oss när vi kommer fram är en stor skylt ”Martin Shop Outlet”.  Skumt, tacky och roligt på en och samma gång.

Väl inne i affären har de en tävling. Längsta kvitto vinner. Undrar hur många extra ”bra att ha” som hamnade i besökarnas korgar. Vi hade nog inte en suck i den här tävlingen.  Vi är lika glada för det eftersom det allt blev billigare än vad det såg ut när det låg i kundvagnen.

På hemvägen stannade vi till hos älsklingens pappa. Han hade varit i Tyskland och lämnade nu över lite alkohol till den stora dagen. Trots att det blev en hel del blir vi tvungna att köpa ännu mer alkohol.

Hur mycket vin, sprit, öl, avec behöver man egentligen till 50 gäster. Vissa beräkningar verkar vara helt sjuka – dricker verkligen folk så mycket? Har ni några förslag eller tips?

Söndagens träning: vila

One Response to “sexoutlet i skogen”

  1. Hur mycket behöver man egentligen? det är väl alltid bra att ha för mycket än för lite, kör på allt! Champagne är ett måste :)

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu