Jul
19
2009

nothing at all

O´hoj vad skönt.  Vi har inte gjort någonting på hela helgen.

Lördagen var den slappaste på mycket länge. Efter träningen gick vi lade oss igen och vaknade sent på eftermiddagen. Blir jäkligt trött av att sova en eftermiddagslur. Middag, tv och sängdags igen.

Redan vid 09.25 var vi ute i träningsspåret. Efter det frukost och nu blir det kaffe på vårt närbelägna café. Senare blir det thaimat och film.

Slappt var ordet. Till veckan ska vi åka på konsert i Varberg och träffa fotografen. Spännande

Förlåt för ett fruktansvärt tråkigt och meningslöst inlägg. Men mitt liv har inte varit mer spännande än så här i helgen.

Lördagens träning: löpning

Backträning

3 km lugnt tempo

Söndagens träning: löpning

7 km i 5 minuters tempo

6 Responses to “nothing at all”

  1. Tjohoo! Härligt att ni har en lugn, skön, slapp helg! NJUT! Det hade jag gärna haft.. Det där cafet ni har i närheten verkar ju riktigt mysigt..
    Du måste absolut åka till Öland o Gotland. Varför inte på er sommarsemester?? När har du din förresten?

  2. Helger när man inte gör något är så underskattade så det är inte sant! Man behöver dom så mycket!

  3. Vad duktigt av er att springa så tidigt!
    Själv har jag inte tränat på flera dagar. Min kusin har varit här hela helgen så jag har varit social med henne och idag jobbar jag 11-22:30 så någon träning hinns inte med. Om jag hade varit lite hurtigare hade ajg kunnat gå upp riktigt tidigt och träna innan jobbet, men jag orkade helt enkelt inte. Imorgon blir det i alla fall lite löpning innan jobbet!

  4. Mmm, sant men jag får kommapå nåt.. jag kanske inte ska sälja de som hoj utan som pussel. Det blir nog mer slantar då! =P

    Hoppas helgen vart bra!

  5. Äh, du får jobba lite på henne, så ger det sig nog. jag har fått min pojkvän att ha linne, det krävdes lite jobb, men det var det värt!

    Jag hoppas jag kan åka till Skatås senare i veckan och springa milen. Jag måste testa att köra styrka där nån gång också, det ser så tufft ut!

  6. Skönt att bara slappa! ;)

    Jag har jobbat och jobbat , varit med vänner & pojkvännen! mysigt :D

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu