Jul
22
2009

fotograf

Idag har vi möte med fotografen som ska vara med på den stora dagen. Vi vet precis hur vi vill att bilderna ska vara och det ska vi försöka förmedla till honom idag.  Det ska vara mycket i svartvitt och fotografierna ska spegla situationer där vi inte vet att fotografen är närvarande. Förstår ni hur jag menar?

På söndag ska jag springa långt, mycket långt är det tänkt. Det kommer förmodligen bli ett par mil. Det är vad jag hoppas på. Därför kommer jag ta det lite lugnare med löpningen den här veckan. Blir nog ett pass imorgon. Det får gärna gå lite fortare och på fredag eller lördag blir det lätt jobb. Allt för att låta mina ben och benhinnor vila men samtidigt vill jag få lite fart i dom.

Dagens träning: styrka

6 Responses to “fotograf”

 1. Ja just det! Ni ska ju gifta er!
  Vilken kyrka blev det, inne i Alingsås, Christinae-kyrkan?, eller någon utanför?

  Är ni nervösa?

 2. Tjohoo!! Jodu B, jag har fått en himla massa ny energi! :) Tränar som aldrig förr.. har ju inte sprungit i hela mitt liv o nu längtar jag tills nästa gång.. Och nu ikväll när jag skulle hem från jobb regnade det så jag tog bussen hem istället men kom då på att YES! Då får jag power-walka 45 min till jobbet imon för att hämta cykeln :) Känns väldigt nice och nu när jag får äta så vill jag ändå inte.. På jobbet idag har jag tagit en frukt på varje rast istället för kaffe o choklad. Och jag har fortfarande min vattenflaska i kassan o till lunchen istället för cola som det alltid va innan. Nu tänker jag liksom mer.. innan tog jag bara det jag va sugen på liksom :D Suuuuuper nice!

  Jag har då helt missat att han den där e din favvoskådis, det har du då aldrig berättat! :)Du måste absolut se Bruno, den är helt sjukt rolig o lite småäcklig på sina ställen. Du får absolut inte ha bögskräck! haha

  Så det blir långrunda på söndag. Duktigt! 2 mil kommer nog dröja innan jag klarar.. men några km på gymmet kommer det allt bli imon!

  Kram kram

 3. Två mil är långt att springa, själv klarar jag runt två kilometer i ett sträck, hehe!

  Sv. Aha, de där sandalstövlarna. Det är dragkedja baktill på dem så det är enkelt att få av och på dem =)

 4. Förstår precis… dom bästa bilderna kort o gott! ;)

 5. Ja, Berlin ska bli så kul!
  Blir det nån bröllopsresa för er förresten?

  Idag ska jag träna skivstång, vilket jag inte har gjort på säkert ett år!

 6. gud va skoj med fotograf!

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu