Jul
24
2009

himlens portar

När jag cyklade till jobbet på torsdag morgon var det uppehåll och ganska fint väder. Sedan öppnade sig himlens portar och det regnade hela dagen. Ja, ända till jag skulle cykla hem :) Underbar timing från min sida. Eller ska vi kalla det bondröta?

På vägen hem stannade jag vid Mahogny för en kaffe. Till att börja med var den väldigt liten latte macchiato jag fick och dessutom ganska dyrt. Snålt värre

Väl hemma var det ingen rast och ingen ro. På med löparskorna och testa pulsklockan. Eftersom jag inte haft någon pulsklocka tidigare så hittade jag ett erbjudande om en klocka från tidningen Aktiv Träning. Kanske inte världens bästa men ändå roligt att se puls och sträcka. Det ska nog bli en Garmin 305 med fler funktioner lite senare.

Dagens träning: löpning och cykel

18 km cykel till och från jobbet

4.1 km löpning i 4.26 minuters tempo [ maxpuls 171, medelpuls 154]

2 km nedjogg

Vilopuls: 41 slag/minut

3 Responses to “himlens portar”

 1. Det där va ingen dålig träning! :) Men varför är det så kul o se sin puls? Eller va e de bra för liksom?
  Jag har kommit igång rejält vilket e jäklig skönt! Jag har för en gångs skull bestämt mig och då kör jag på .. Tyvärr är jag inte ledig så jag tränar så fort jag får tid över liksom. Men igår va jag ledig.. Jobbar nu fred lörd sen blir det Öland några dagar :D
  Nu ska jag fixa lite spagetti o köttfärssås att ta me till jobbet, men först lite nagelfix! :)
  KRAM

 2. Sv: hahaha, tack för länken! men NEJ fixa helst inte dina naglar inför bröllopet :) Däremot borde din tjej göra det.. Superfint ju!

  Men alltså är du inte ledig nåt alls i sommar?? det borde du verkligen fixa!

 3. Ja, sån är jag. Alltid på språng, och alltid på väg att göra någonting. Gillar att resa, gillar att bo hemifrån.

  Hemma är jag ju ändå när jag börjar jobba igen.

  Varit hemma typ 3 eller 4 dagar sammanlagt under de senaste fyra veckorna. Men det känns helt ok.

  Så vad är det för typ av shorts du letar efter, pojkvännen köper mycket på carlings.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu