Jul
25
2009

energipåfyllning

Dagen började med magövningar. Det är verkligen dags att jag kommer igång med min träning för mage och rygg. Det är min svaga sida och om jag inte blir starkare i dessa delar kommer det inte alls sluta bra

Älsklingen har åkt till jobbet och jag återhämtar mig lite. Senare i eftermiddag blir det Stadium för att hitta en löparkeps och ryggsäck. Imorgon är det långlöpning på schemat och jag behöver ha förvaring för min färdkost. Bananer, sportdryck och energibars blir min mat för morgondagen.

Möjligtvis blir det även skärgården. Beror lite på vädret och om det inte blåser allt för mycket. Jag saknar öarna så fruktansvärt mycket. En del av mig som jag vill ha tillbaka. Att vara ute vid havet ger mig lugn, styrka och energi.

Dagens träning: styrka

45 minuter varierande övningar för mage, rygg, axlar och biceps

4 Responses to “energipåfyllning”

 1. Nja, det kändes inte så mycket faktiskt, jag har ju gymmat en del på sistone :)

  Idag ska jag springa en sväng, tänkte köra lite intervaller i en lång trappa i Majorna, puh, det kommer bli jobbigt!

 2. Åh jag saknar att träna! Det har jag inte gjort på flera månader. :-/

  Härligt med skärgården, hoppas vädret snart vänder så även ni får sol och värme. Här är det alldeles för varmt. Idag är det tydligen den varmaste dagen på året. :-)

 3. Hejhej! Så idag är den stora löpardagen! Spännande! Lycka till! :) Hoppas du kommer ut till skärgården lite också då, det är ju så mysigt.
  Här på ön är det skönt :) Längtar tills festandet i eftermiddag/kväll.
  Ha det så bra! Kram

 4. Nu har jag äntligen sett kaninlampan!
  Och jag blev förstås kär…

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu