Jul
27
2009

lindholmenstaffetten

Lindholmenstaffetten går av stapeln den 10 september. Man kan ställa upp i herrlag, damlag eller ett mixat lag. Nu när vi har träffats ett par stycken undrar jag om det är någon av er som skulle vilja vara med? Det hade varit jättekul om vi kunde få ihop ett mixat lag.

Banan går nere vid Lindholmen och man springen 2.5 km var. Ett snabbt lopp men rätt jobbigt ändå. Vi kan se det som ett träningspass för att få snabbheten.

Någon som är sugen?

Nu har jag äntligen anmält mig till Midnattsloppet. Det ska bli jättekul och mitt mål är komma ner på en tid på låga 42 minuter.

5 Responses to “lindholmenstaffetten”

 1. Hej, min vän!
  Hoppas att allt är bra med dig en regnig dag som denna! Shit, vad sugen jag blev på Lindholmenstaffetten! 2,5 km är helt perfekt, då kan man tom hålla ett högt tempo hela vägen! =)
  Önskar dig en fortsatt bra dag!

  Kramar!

 2. Jag är helt klart sugen på Lindholmenstafetten. Hör gärna av dig om du får ihop några fler intresserade.

 3. God morgon!
  Jo visst kan jag festa om jag vill!! ;)
  Valpen är ingen blandras (det hade dom aldrig fått för sig o köpa ;)) Det är samma som Chessie, en Shetland sheep dog.. (minicollie) Hoppas verkligen den blir lite finare som äldre!

  Tyvärr är det inte din sida vi har upp ;) Min syster sitter vid Spotify o kör Michael Jackson o Elvis haha :)

  Nu ska ja fixa till mig o dra in till stan för en hel del shopping, måste ju fira lönen idag!!

  KRAM

 4. Det låter riktigt roligt, hur många ska man vara i varje lag? Ska se ifall jag kanske också kan få ihop ett lag.
  Sv: Det gick inge bra alls faktiskt, jag är både skadad och var sjuk så vet egentligen inte varför jag sprang.
  Det är fler som har frågat så lägger in länk och så imorgon på min blogg.
  Ja jag ska springa midnattsloppet, vet inte vart än dock. Det är min tränare som anordnar loppet och han vill gärna att så många som möjligt av oss ska vara funktionärer här i Gbg och att vi istället ska få åka till Sthlm och springa, men jag jobbar den helgen det är i Sthlm så jag får se hur detblir för min del.

 5. Herregud vad du springer! Jag önskar att jag kunde tycka att det är roligt att springa, för det ser så skönt ut när folk bara susar förbi, men jag kan inte motivera mig till att stå ut mer än.. tio meter kanske.
  Jag är uppvuxen i Halmstad så för mig är den staden alltid bra, men om jag försöker vara objektiv så är det väldigt fint där, men jag kan tänka mig att det är lite tråkigt att vara där på vintern eller längre än en dag om man inte har någon att hänga med.

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu