Jul
28
2009

tappat pulsband

Dagarna går sakta men säkert ner mot semestertider. Fast mycket till vila blir det som sagt inte men det är det definitivt värt.

Vid en paus under löpningen på Bohusleden tog jag av mig mitt pulsband. Lade det på marken och tog på mig tröjan. Väl hemma visade det sig att pulsbandet inte fanns i väskan. Glömde det när vi trodde att Kenth hade sprungit fel. När jag idag var ute på ett löppass tänkte jag springa upp till rastplatsen. Om pulsbandet fanns kvar? Icke

Kändes jäkligt bra idag när jag var ute och sprang. Gillar verkligen att springa i skogen. Löpningen i söndags gav mig ny energi. Det är ju så jäkla kul :)

Dagens träning: löpning

9,5 km i 5, 15 minuters tempo. En lugn och behaglig tur längs Bohusleden

7 Responses to “tappat pulsband”

 1. Usch va tråkigt att du blev av med ditt nya pulsband :( Hoppas du får tag på ett nytt billigt..
  Nu är jag tillbaks i stan.. Längtar tills jag kan komma till gymmet nästa gång!
  Gonatt!

 2. Så du kunde inte hålla dig ifrån Bohusleden längre än en dag, haha. Kul att du fick så mycket energi av söndagens äventyr. Det är samma för mig. Men riktigt tråkigt att du förlorat ditt pulsband! Du får väl snart göra slag i saken och skaffa dig en klocka som kan mäta hastighet/distans också.

 3. Sv: Jo eller hur är sushi gott! :) Hade gärna lärt mig äta med pinnar men har försökt så himla många gånger o det går bara inte.. :(

  Hoppas du får din semester snart! Jobbigt bara att det verkar bli när alla andra börjar jobba igen!

  Ha en fin dag! Nu sticker ja snart till jobbet..

 4. tråkigt att du glömde bandet!Jag bloggar på ny adress nu: http://www.modeflickan.se/Confessionsbyme

  kika in =)

 5. Säg inget till någon men mitt hjärta klappar lite extra för AC Milan, kanske därför jag är glad att se Zlatan i Barca. Och framförallt, så visas fler matcher från Spanien i TV. Det är ju ingen idé att ha sveriges bästa (ende bra, hehe) spelare i en liga som ingen har möjlighet att se..
  Det är bara att sätta igång med sparandet, du vill väl göra din blivande fru till en lycklig kvinna på det där sättet bara en Chanelväska kan göra en kvinna lycklig :)

 6. Oh no, nu får vi aldrig mer prata med varandra!
  Jag har faktiskt inga hatlag, jag borde skaffa det, allt blir så mycket roligare när man kan tycka riktigt illa om ett lag också.
  Egentligen borde jag hata Milan, med tanke på lagets historia och nuvarande ägare, men det är ju uteslutet…

 7. Tack! Läste vadå liksom..
  Jag har massa lag jag ogillar i nationell fotboll, men klubbar.. det är där jag får leta..

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu