Jul
29
2009

morgongåva, svensexa och en ford taunus

Ordet svensexa är för mig förknippat med fylla, pinsamheter och striptease. Jag hoppas inte att jag blir utsatt för något av det.

Jag förstår inte poängen med att supa ner någon till apstadiet för att sedan utsätta personen för en massa pinsamma situationer.

 

Varje gång jag ser sådana ekipage på stan drar jag stora suckar och skakar på huvudet åt hur folk kan bära sig åt.

 

Nu börjar det närma sig den stora dagen och varje helg blir en pärs. Kommer någon att kidnappa mig i en brun Ford Taunus, årsmodell 1972, för att köra mig till en flygplats, supa ner mig och sätta mig på ett plan till Bialystok. Jag menar, vad finns det att göra där?

 

Det finns helt enkelt inte många helger kvar att spela på nu. För den 22 augusti ska jag springa Midnattsloppet i Göteborg.

Tre helger kvar som jag måste ha hjärtat i halsgropen.

 

Vad ska man hitta på i morgongåva till sin blivande fru? Har ni bloggläsare några förslag?

Halsband, armband eller något annat smycke känns lite väl förutsägbart och tråkig – eller vad säger ni?

 

Dagens träning: styrka

 

45 minuter magövningar

9 Responses to “morgongåva, svensexa och en ford taunus”

 1. Oj då förstår jag att du går och är nervös på helgerna! Får hoppas att dina kompisar är införstådda på hur du vill ha det :)
  Tänkte på det där du skrev om att du har ont i benhinnorna. Jag har också haft problem med det och dels blev det bättre när jag gjöt skoinlägg som jag nu har jämt när jag tränar. Dels har jag nyss köpt en massagerulle (www.thestick.se) som jag försöker mjuka upp vaderna med (om de är stumma drar de tydligen på benhinnorna), och det verkar som att den fungerar bra, mina benhinnor har blivit mycket bättre. Kanske något att kolla upp, så att läkaren inte kommer och ger dig löparförbud :(

 2. ”Ordet svensexa är för mig förknippat med fylla, pinsamheter och striptease” det är ju så sant. Lite pinsamt, jag har jobbat en del med sånt(på Mist), möhippor & även svensexor fast då har killarna bestämt att låta brudgummen bli sminkad till en dragqueen haha så roligt! sen tar de bilder.. :) ganska roligt. På tal på svensexor, har du sett The Hangover? haha

 3. Ojoj vad nervös du måste va haha! Men spännande tycker jag!
  Jobbigt det där med presenter.. Morgongåva? Asså jag e lite lost på bröllop, känner ingen vän som gift sig och har aldrig varit på ett bröllop i hela mitt liv. Är inte det lite skumt..
  Ger man alltså en bröllopspresent till varandra på morgonen?

 4. hej!
  ja, de vegetariska baconen kan rekommenderas :)
  hoppas att du har haft en bra dag!?:)
  du får ha en bra morgondag! kramar

 5. Gud jag håller med dig om svensexegrejen, och vidriga möhippor.. Jag förstår inte ens vad det är för vänner som vill förnedra sin kompis på det sättet. Hoppas verkligen du slipper undan det!

 6. En kompis fick en parfym av sin man, men nackdelen är ju att den tar slut och då finns det ingen minne kvar. En klocka kanske? Det skulle jag gilla.
  Tack för Göteborgstipset!

 7. Jag får väl helt enkelt fortsätta leta efter sajter som streamar skräpserier :)
  Vad skulle du vilja göra på din svensexa? Och har du berättat för dina vänner?

 8. Hej, min vän!
  Förstår att du måste ha fjärillar i magen om den stora dagen börjar närma sig och vännerna planerar svensexa. Håller tummarna för att du inte får vara med om allt för stora pinsamheter! Skulle så vara fallet, så får du ta en extra klunk av förfriskningarna som bjuds och bara spela med! =) Jag tycker du ska ge något personligt i morgongåva…det kan ju vara allt i från ett fotoalbum på allt ni upplevt, smycke eller en upplevelse.

  Önskar dig all lycka inför den stora dagen!

  Kramar i massor från mig!

 9. haha jag tror svensexorna mest är kul för dom som anordnar dem.. :p

Leave a Reply

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu